Hallittu paluu toimistolle – markkinoiden helppokäyttöisin ja monipuolisin järjestelmä

Moni yritys siirtyi keväällä 2020 etätöihin.  Nyt melkein puolentoista vuoden jälkeen toimistoille paluu on tullut ajankohtaiseksi. Lähes yksimielinen näkemys parhaasta toimintamallista on asteittainen paluu, ja samalla jopa entistä parempien mallien löytyminen osaksi uutta työkulttuuria. 

 

Me inBlississä olemme kehittäneet järjestelmäämme helppokäyttöiset ja tehokkaat ominaisuudet avuksi hallittuun asteittaiseen paluuseen työtiloihin.

 

Kyselytutkimusten perusteella valtaosa työntekijöistä ja -antajista kannattaa toimisto- ja etätyöskentelyn yhdistävää hybridimallia, jolloin työntekijä viettäisi 2-3 päivää viikosta toimistolla. 

 

Ennen korona-aikaa alle 20% halusi tehdä töitä etänä, mutta nyt osuus on noin 70%. Tämä on merkittävä muutos, joka tulee ottaa huomioon työympäristöissä. Nyt  etätyöskentely sekä vähäiset sosiaaliset kontaktit ja ympäristön virikkeet ovat kuitenkin vahvistaneet näkemystä siitä, että ihmiset myös kaipaavat toimistoille.

 

”Vaikka etätyö on tullut jäädäkseen, korona-aika on vahvistanut ajatusta myös siitä, että työpaikoille kaivataan. Ihmiset haluavat paikan, jossa tehdä töitä, mutta vielä tärkeämpää on se, mitä töitä toimistolla halutaan tehdä ja miten.” NCC:n myyntipäällikkö sanoo.

Tarkista toimiston käyttöaste ja varaa työpiste helposti jo kotona

Markkinoiden kokonaisvaltaisimmassa All in one – smart building järjestelmässämme on nyt karttapohjainen hakuominaisuus apuna hallittuun paluuseen toimistoille. Yritys voi halutessaan päättää tilojen käyttöasterajoituksen, esim. 50% on tällä hetkellä suosittu. Työntekijät voivat varata helposti omalla puhelimella tai selaimella inBliss Tilavaraus Karttapohjan avulla haluamansa työpisteen tai neukkarin ad hocina eli lennosta juuri nyt –  tai haluttuun hetkeen tulevaisuudessa, vaikka huomiseksi. Järjestelmä näyttää varaustilanteessa ko. ajan vallitsevan käyttöasteen, mikä helpottaa päättämisestä etä- ja läsnätyön välillä. Myös tiimikaverit löytyvät helposti ja paikat voidaan varata samasta tilasta.

 

Palaverit laadukkaasti ja helposti etänä

Työmatkoja tuskin tehdään vielä pitkää aikaan ja siksi autamme varustamaan kiinteistöjenne neukkarit ja auditoriot tämän hetken suosituimmalla AV-laitteistollamme, Teams-valmiudella, joka toimii toki muillakin etäpalaveritekniikoilla.

 

Viestinnän helppous täysin uudelle tasolle

Suositulla inBliss Sisäisen viestinnän järjestelmällä saadaan hyödylliset viestit muutamalla klikkauksella haluttuihin kiinteistön näyttöihin – jotka voimme myös toimittaa – sekä applikaatioilla jokaisen omaan puhelimeen, tärkeimmät vielä push-ilmoituksina, jolloin ne varmasti tavoittavat jokaisen etätyöntekijänkin.

 

Miksi inBliss

Haluamme mahdollistaa asiakkaitamme saamaan kaiken mahdollisen potentiaalin irti kiinteistöstä. Järjestelmämme on yli 10 vuoden tuotekehityksen tulos. Markkinoiden helppokäyttöisin ja monipuolisin smart building-järjestelmä on käytössä yli puolessa pääkaupunkiseudun business parkeissa sekä lukuisten Suomen suurimpien yritysten pääkönttoreissa. inBliss mm. KONEn ainoa sertifioitu näyttöratkaisujen toimittaja ja omaa myös markkinoiden korkeimman kotimaisuusasteen.

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. inBliss

    Kyllä. Käyttöastetta voidaan muuttaa aina tarpeen mukaan. Samoin monia muitakin järjestelmän ominaisuuksia. Työpisteitä ja neuvottelutiloja voidaan joustavasti lisätä ja poistaa pohjakuvasta. Huoneet voidaan kategorisoida haluttujen ominaisuuksien, kuten varustelutason, mukaan ja kategorioita voidaan säätää. Samoin neuvotteluhuoneiden varausten väleihin voidaan asettaa haluttuja taukoja aina tarpeen mukaan. Myös monet muut ominaisuudet voidaan ottaa käyttöön ja muuttaa niitä dynaamisesti.

  2. inBliss

    inBliss järjestelmään kuuluu täydellinen inBliss Tilavaraus, johon voidaa liittää toimistoihin paluuta tukeva Karttapohja-toiminto. Tarjoamme siis tarvittaessa kokonaisjärjestelmän tilojen ja vierailujen hallintaan ja tilojen käyttöasteen rajoittamiseen ja tarkistamiseen varausajankohtina.

Vastaa