Markkinoiden laadukkain, vaivattomin ja visuaalisin ravintolanäyttöratkaisu

inBliss tunnetaan laadukkaista ja innovatiivisista järjestelmä- ja näyttöratkaisuista sekä palvelun korkeasta tasosta ja asioinnin vaivattomuudesta. Asiakkaidemme pyynnöstä olemme kehittäneet konseptin myös ravintoloille. inBliss ravintolanäyttökonseptin suunnittelu ja tuotekehitys  toteutettiin yhdessä ravintoloitsijoiden kanssa – juuri teidän tarpeisiinne. inBliss kokonaisratkaisuun kuuluu tyylikkäästi koteloidut laadukkaat näytöt sekä erityisen helppokäyttöinen järjestelmä.

Markkinoiden tyylikkäimmät, helppokäyttöisimmät ja pitkäikäisimmät ravintolanäytöt

 

inBliss järjestelmä on yli 10-vuotisen kotimaisen tuotekehityksen tulos. Nykyään inBliss on tunnettu erityisesti järjestelmän käyttäjäystävällisyydestä, mikä on ravintoloille erityisen tärkeää. Näyttösisältöjen, kuten päivän ruokalistan, erityisruokavalioinfojen tai vaikkapa Palaan pian -infon esittäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

 

Koska haluamme tarjota kiinteistön jokaiseen tilaan parhaan mahdollisen ratkaisun, räätälöimme myös kattavan ravintolanäyttömalliston:

  • kassa-alueelle
  • linjastokalusteisiin
  • pöytiin 
  • kabinetteihin ja neuvottelutiloihin
  • liikuteltavana ja vapaasti seisovana näyttötoteemoina valittuun kohtaan lattialla

Näytöt kehyksineen ja sisältöineen suunnitellaan kohdekohtaisesti palvelemaan ravintolan omia tarpeita sekä parantamaan ja tukemaan tilan sisustusta ja tunnelmaa.

 

inBliss on järjestelmä- ja näyttöratkaisujen edelläkävijä

 

inBliss All in one – järjestelmä sisältää kokonaisvaltaisen tarjonnan kaikille kiinteistöille. inBliss järjestelmä löytyy jo yli puolesta pääkaupunkiseudun business parkeista, useista Suomen suurimpien yritysten pääkonttoreista sekä monista julkisista tiloista, kuten museoista ja kirjastoista. inBliss on myös KONEen ainoa sertifioitu hissinäyttöratkaisujen toimittaja.

 

Ravintoloille kehittämästämme ratkaisusta voit lukea lisää ravintolanaytot.com. Muihin laajempiin inBliss ratkaisuihin voit tutustua www.inbliss.fi.

 

Kysy lisää ravintolanäyttökonseptista tai muista ratkaisuistamme sähköpostilla sales@inbliss.fi tai puhelimitse +358 50 512 0824. 

Vastaa