Varausjärjestelmä ja iLOQ-avain samassa mobiiliappissa

inBliss Tilavaraus App on jokaisen kiinteistön käyttäjän puhelimessa kulkeva sovellus. Näet yhdellä silmäyksellä tilojen varaustilanteen sekä listan omista varauksistasi. Varausten tekeminen ja muokkaaminen onnistuu muutamalla klikkauksella.

Uudella iLOQ-integraatiolla Tilavaraus App toimii myös avaimena. Maksullisten tilojen varaaminen ja käyttö on näin entistäkin näppärämpää.

Mikä inBliss Tilavaraus App?

Varausten tekemiselle on usein tarve muualla kuin työpöydän ääressä, ja siksi kehitimme helpoimman mahdollisen välineen tähän tarkoitukseen – käytettäväksi missä ja milloin vain.

 

Sisältö on pelkistetty kaikista olennaisimpaan. Näet yhdellä silmäyksellä tilojen varaustilanteen sekä listan omista varauksistasi. Varausten tekeminen ja muokkaaminen onnistuu muutamalla klikkauksella. Varauksen voi klikata luottamukselliseksi, jolloin ovenpielinäytöissä tai auloissa ei näy varauksen aihetta.

 

Appi on helposti räätälöitävissä myös muiden resurssien varauksiin, kuten yhteiskäytössä olevalle autolle tai catering-tarjoiluille.

 

inBliss Tilavaraus App on inBliss Space varausjärjestelmän ominasuus. inBliss järjestelmä on mahdollista ottaa käyttöön kokonaisratkaisuna tai joustavasti yksittäisenä ominaisuutena tiettyyn tarpeeseen.

 

Lue lisää inBliss Mobiiliapplikaatioista

iLOQ app

Maksullisten tilojen käyttö - inBliss Tilavaraus App avaimena

iLOQ-integraation avulla inBliss Tilavaraus App toimii myös avaimena. Kiinteistön lukitusjärjestelmään integroitu inBliss Tilavaraus App hoitaa maksullisten ja muiden lukittujen tilojen hallinnan.

Kun varaat tilan inBliss Space järjestelmän Tilavaraus Appilla, tieto synkronoituu kiinteistön iLOQ-lukitusjärjestelmään. inBliss Tilavaraus App aktivoituu, ja puhelimesi toimii avaimena oven lukkopesään vain näyttämällä Appia.

Innovatiivinen ratkaisu tekee varattavien tilojen käytöstä vaivattomampaa ja turvallisempaa sekä säästää resursseja automatisoimalla tärkeitä toimintoja.

 

Vastaa