inBliss Asiakkaat

Olemme ylpeitä upeasta ja laajasta asiakaskunnastamme. Älykkäät inBliss järjestelmät ja näyttöratkaisut ovat käytössä useiden Suomen suurimpien yritysten pääkonttoreissa, yli puolessa pääkaupunkiseudun business parkeista ja monissa moderneissa hisseissä sekä julkisissa kohteissa, kuten kirjastoissa, museoissa ja ostoskeskuksissa. 

Näin olemme ratkaisseet asiakkaidemme ongelmia

Näin olemme ratkaisseet asiakkaidemme ongelmat

Näin olemme ratkaisseet asiakkaidemme ongelmat

 

 

Pääkonttorien inBliss ratkaisuja

inBliss järjestelmä pääkonttoreissa on yleensä  kokonaisvaltainen ja kattaa ratkaisut aulassa, neuvottelutiloissa, ravintoloissa ja työtiloissa. Tyypilliseen  suppeampaan konaisuuteen kuuluu  inBliss Vierailijahallinta, inBliss Tilavaraus sekä sisustukseen sopiva interaktiivinen infokeskus, josta vieraat voivat tehdä myös itseilmoittautumisen.

Neste

Esitysympäristönä  inBliss Frame -kehystetty 98” näyttö, jonka asensimme ensimmäisenä Euroopassa, vieressä omassa kehyksessään 10” valintapaneeli sisällön vaihtamiseen sekä  irrallisia tabletteja aulatiskillä vierailijoille. 
 
Järjestelmänä inBliss Digital Signage -sisällönhallintajärjestelmä sekä inBliss tunnelmaelokuvapaketti  ja inBlissin tuottama elokuvalaatuinen räätälöity turvallisuuselokuva, jonka kaikki vieraat katsovat rakennukseen tullessaan joko isolta näytöltä tai erillisiltä tableteilta.
 
 
 
 
 

Eläketurvakeskus

ETK:n inBliss järjestelmään kuuluu inBliss Vierailijajärjestelmä, Tilavaraus tilojen ja cateringin varauksiin, inBliss Tilavaraus applikaatio, Outlook integraatio, neuvottelutilojen ovenpielinäytöt sekä interaktiiviset inBliss aulanäytöt ad hoc-varausten esittämiseen ja tekemiseen.

 

Kohteen inBliss iOT sensorijärjestelmässä on läsnäolosensorit sekä vapaa-/varattu led-merkkivalot.

 

Kaikki toiminnot integroituna inBliss järjestelmässä pilvipalvelussa ja hallinta yhteiseltä selainkäyttöliittymältä, näytöistä ja applikaatioista.

 

 

 

SRV

Esitysympäristönä seinäasenteinen inBliss Frame-kehystetty tuplanäyttö sekä vapaasti seisova kolmen näytön kustomoitu markkinontiratkaisu, sisältönä hissisimulaattori erikoiskorkeiden rakennusten, kuten REDIn tornitalojen ennakkomyyntiin.
 
Järjestelmänä inBliss Pilvipalvelu ja selainkäyttöliittymä, inBliss Digital Signage -sisällönhallintajärjestelmä, opastus sekä integraatio Siemens-talotekniikkaan, joka esittää näytöillä mm. uusiutuvien energiamuotojen kulutusta. 
 

Tilastokeskus

Esitysympäristönä inBliss Frame -koteloidut aulanäytöt, seinäasenteinen tuplanäyttö, ovenpielinäytöt neuvotelutiloissa sekä neuvotteluhuoneiden näytöt.
 
Laaja ja konaisvaltainen inBliss Smart-järjestelmä kattaa vierailijahallinnan, tila- ja catering-varaukset, inBliss Tilavaraus Mobiiliapplikaation sekä Outlook integraation. Kaikki toiminnot on integroitu inBliss järjestelmässä pilvipalvelussa ja hallinta tapahtuu yhteiseltä selainkäyttöliittymältä, näytöistä ja applikaatioista.
 

OP Kiinteistösijoitus Oy

Rakennuksessa laaja ja konaisvaltainen inBliss Smart-järjestelmä joka kattaa Vierailijajärjestelmän, monipuoliset auditorio ja koulutustilat sekä ulko- ja sisänäytöt.

 

 

 

IBM

Esitysympäristönä kustomoidut koteloidut pinta-asenteiset näytöt neljässä hississä. 
 

Business Parkien inBliss ratkaisuja

inBliss järjestelmä on jo yli puolessa pääkaupunkiseudun business parkeista ja kattaa kaikki älykkään toimistokiinteistön tarpeet liittyen vierailujen, tilojen ja muiden resurssien hallintaan, opastukseen ja käyttöasteseurantaan.

 

inBliss näyttöratkaisut ja koko av-tekniikka valitaan sisustukseen sopivaksi omista mallistoistaan auloihin, hisseihin, ravintoloihin, neuvottelutiloihin, auditorioihin sekä ulkotiloihin.

 

Monissa kohteissa myös vuokralaiset valitsevat inBliss ratkaisuja omiin tiloihinsa. 

Kasarmi 21

Esitysympäristönä aulan kustomoitu infokeskus, ravintolanäytöt, vuokralaisten neuvottelutilojen näytöt sekä ovenpieliäytöt.
 
Järjestelmänä inBliss Digital Signage -sisällönhallintajärjestelmä, inBliss Tilavaraus ja Vierailijahallinta sekä Outlook integraatio.
 
 

Quartetto Intermezzo

Esitysympäristönä hissinäytöt, aulanäyttö, kustomoitu vapaasti seisova infokeskus, neuvotteluhuoneiden näytöt inBliss Frame -kehystyksellä sekä ovenpielinäytöt.
 
Järjestelmänä inBliss Tilavaraus, Vierailijajärjestelmä sekä inBliss Digital Signage -sisällönhallintajärjestelmä. 
 

Työpajankatu 13

Esitysympäristönä aulan Infokeskus ja integroidut aulanäytöt,  neuvottelukerroksen näytöt ja ovenpielinäytöt inBliss Frame -kehystyksellä.
 

Järjestelmänä kustomoitu Tila- ja tarjoiluvaraus,  Outlook integraatio, Mobiili app,  Vierailijajärjestelmä ja inBliss Digital Signage -sisällönhallintajärjestelmä.

 

Opus Business Park

Esitysympäristönä ulkoinfonäytöt, interaktiiviset  infokeskukset auloissa, neuvotteluhuoneiden näytöt inBliss Frame -kehyksellä,  langaton teknologia, Teams-valmiudet sekä ovenpielinäytöt ja merkkivalot.
 
Järjestelmänä inBliss Digital Signage -sisällönhallintajärjestelmä, Tilavaraus ja Vierailijahallinta itseilmoittautumisella sekä, IoT sensorit.
 

Kalasataman Kampus

Esitysympäristönä LED-seinä ulkona, aulan Infokeskus ja ilmoittautumispisteet, 8 Oled-hissinäyttöä, auditorion ja 20   neuvotteluhuoneen av-tekniikka  Teams-laajennuksilla ja streamauksella, 80 ovenpielinäyttöä,  puhelinkopit ja lepotilat, 5 aulavarausnäyttöä ja ravintolanäytöt.
 
Järjestelmänä inBliss Tila- ja tarjoiluvaraus, Ad hoc-varaukset, vuokralaisten Outlook integraatiot, Mobiili applikaatio,  Smart sensori- ja merkkivalojärjestelmä, Vierailijajärjestelmä, Itseilmoittautuminen ja inBliss Digital Signage -sisällönhallintajärjestelmä.
 
Kalasatama

Stella Business Park

2010: Kokonaisvaltainen inBliss järjestelmä sekä näytöt ulkona, auloissa ja neuvottelutiloissa.
 
2020 uudistus: Esitysympäristönä 75” koteloidut aulainfonäytöt, neuvotteluhuoneiden näytöt inBliss Frame -koteloinnilla ja langaton esitystekniikka neuvotteluhuoneissa.
 
Järjestelmänä inBliss Tilavaraus sekä inBliss Digital Signage -sisällönhallintajärjestelmä.
 
 

Kasarmikatu 25

Esitysympäristönä interaktiivinen 24” aulavarausnäyttö ja inBliss Frame -koteloidut ovenpielinäytöt neuvottelutiloissa.
 
Järjestelmänä inBliss Tilavaraus ja ad hoc-varaukset.
 

Polaris Business Park

Esitysympäristönä ulkoinfonäyttö sekä lasiseiniin integroidut infonäytöt.
 
Järjestelmänä inBliss Digital Signage -sisällönhallintajärjestelmä.
 
Polaris aulanäyttö

Meclu Business Baana

Esitysympäristönä ulkoinfonäyttö, suuret vapaasti seisovat ja liikuteltavat infokeskukset auloissa, hissinäytöt, neuvotteluhuoneiden inBliss Frame -kehystetyt näytöt ja ovenpielinäytöt. Vanha auditorio modernisoitiin helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi.

 

Kattavassa kohteen inBliss Smart-järjestelmä on inBliss Tilavaraus, inBliss Vierailijahallinta sekä inBliss DS -sisällönhallintajärjestelmä. 

Meclu business baana

Itämerenkatu 11-13

Esitysympäristönä 98” ja 86” näytöt sekä siirrettävät sivunäytöt inBliss Frame-koteloinnilla ja langaton esitystekniikka.
 
Järjestelmänä suurten  neuvottelu-/koulutustilojen av-järjestelmä ohjauslogiikalla, kaiuttimilla sekä Teams-ominaisuuksilla.
 
 
Itamerenkatu 11

Säteri 6

Esitysympäristönä inBliss aulanäyttö sekä useita ravintolanäyttöjä ja –tabletteja.
 
Järjestelmänä rakennuskompleksissa on inBliss Tilavaraus, Vierailijajärjestelmä ja inBliss Digital Signage -sisällönhallintajärjestelmä.
 
BAD sateri

Derby Business Park

Esitysympäristönä näyttävä inBliss Frame -kehystetty tuplanäyttö aulassa, opasnäyttö kattokiinnityksellä sekä vapaasti seisova markkinoinnillinen  näyttöratkaisu 
 
Järjestelmänä inBliss Digital Signage -järjestelmä sekä integraatio talotekniikkaan.
 
Derby business park

Ansatie 6

Esitysympäristönä ulkoinfonäytöt, inBliss infokeskus sekä inBliss infonäytöt auloissa. 
 
Järjestelmänä inBliss Digital Signage -sisällönhallintajärjestelmä.
 
 
Näyttökuva 2020-8-8 kello 16.51.29

Kiinteistökaari

Esitysympäristönä kustomoitu infokeskus kolmella näytollä yhteisessä inBliss Frame -kehyksessä sekä valinta-pad omassa kehyksessään.

 

Järjestelmänä inBliss Digital Signage -järjestelmä kustomoidulla sisällönhallinnalla.

IMG_4935

Virtatalo

Esitysympäristönä inBliss infokeskukset auloissa sekä kehystetyt neuvotteluhuonenäytöt. 
 
Järjestelmänä inBliss Digital Signage -sisällönhallintajärjestelmä, inBliss Wayfinding sekä Videosoitto.
 
Virtatalo

HTC Helsinki

Esitysympäristönä 55” koteloidut ja liikuteltavat inBliss infokeskukset  auloissa sekä ovenpielinäytöt.
 
Järjestelmänä inBliss Digital Signage -sisällönhallintajärjestelmä sekä tilavarausintegraatio.
 
HTC_infokeskus_1

Aviabulevardi

Esitysympäristönä kustomoitu infokeskus, ravintolanäytöt, aulan sisustukseen integroidut infonäytöt sekä neuvotteluhuonenäytöt inBliss Frame -koteloinnilla.
 
Järjestelmänä inBliss Digital Signage -sisällönhallintajärjestelmä, inBliss Wayfinding sekä ravintolajärjestelmä.
 
Aviapolis_4

Arkadia

Esitysympäristönä inBliss Ulkoinfonäytöt, inBliss infokeskukset, auditorion ja koulutustilojen koko av-tekniikka,  sekä näytöt  ravintolakabineteissa.  Kaikki näytöt on kehystetty sisustukseen kustomoiduilla inBliss Frame- koteloinneilla.
 
Järjestelmänä inBliss DS -sisällönhallinta sekä inBliss  Vierailijajärjestelmä itseilmoittautumisella ja mobiiliopastuksella.
Arkadia_ulkonäyttö_1

Pikseli

Esitysympäristönä inBliss Frame koteloitu 65” infonäyttö kustomoidusti animoidulla sisällöllä
 
Järjestelmänä inBliss Digital Signage -sisällönhallintajärjestelmä ja inBliss Wayfinding
Pikseli

Erottaja 7

Esitysympäristönä vapaasti seisova infokeskus kustomoidulla inBliss koteloinnilla
 
Järjestelmänä inBliss Digital Signage -sisällönhallintajärjestelmä.
 
Screenshot 2021-07-20 at 13.20.49

Bia Park

Esitysympäristönä inBliss infokeskukset, ravintolanäytöt, auditorion av-tekniikka, neuvotteluhuoneiden inBliss Frame -kehystetyt seinänäytöt sekä liikuteltavat näyttörakaisut.
 
Järjestelmänä inBliss DS -sisällönhallinta, inBliss Tilavaraus ja ravintolajärjestelmä sekä inBliss Elokuvapaketti.

Väritehtaankatu 8

Esitysympäristönä inBliss Frame -kehystetyt infonäytöt joiden sisältöinä yrityslista, uutisotsikot sekä juna-aikataulut vuorotellen säätiedotusten kanssa.
 
Järjestelmänä monipuolinen inBliss Digital Signage -sisällönhallintajärjestelmä.
Näyttökuva 2020-8-8 kello 16.51.29

Kaupunkympäristötalo

Esitysympäristönä 65” vapaasti seisova inBliss infonäyttö inBliss Frame- koteloinnilla sekä ravintolan linjastonäytöt,
 
Järjestelmänä inBliss Digital Signage -sisällönhallintajärjesetlmä sekä ravintolajärjestelmä.
 
Kaupunkiympäristötalo

Gate8 & Hills Business Park

inBliss Video-ovikello, jolla toisessa rakennuksessa oleva aulahekilö näkee ja kuulee vierailijat ja päästää heidät sisälle. Video-ovikellon näytöllä esitetään myös vaihtelevaa infosisältöä. 
 
Järjestelmänä inBliss Video-ovikello ja inBliss DS -sisällönhallinta.
 
VIdeoovikello

Alberga Business Park

Esitysympäristönä 86″ infonäyttö seinärimoihin upotettuna sekä 65″ inBliss Frame-koteloitu infonäyttö avarissa aulatiloissa, langaton esitystekniikka ja kustomoitu äänentoisto. 

 

Järjestelmänä inBliss DS-sisällönhallinta monipuolisen sisällön esittämiseen.

 

Alberga

 

 

Auditorioiden inBliss ratkaisuja

inBliss kohteisiin kuuluu myös auditorioita. Auditorion inBliss-toimitukseen sisältyy aina koko esitystekniikka, esim. projektorit, pää- ja sivunäytöt, streamaus, Teams-ominaisuudet, ohjauslogiikka, langaton yhteys esiintyjän koneelle sekä tilaan kustomoitu äänentoisto. Auditoriot ovat uusia tai modernisoituja.

 

Uusimmat auditoriot ovat sisustuksellisia monikäyttötiloja, jotka toimivat koulutus- ja kokouskäytön lisäksi myös erilaisissa tapahtumissa ja juhlatilaisuuksissa. Auditorioita tilataan sekä itsenäisinä inBliss-toimituksina että osana pääkonttori- ja business park-toimituksia. Useita auditorioprojekteja on parhaillaan työn alla, esimerkkejä valmiista toteutuksista: 

Itämerenkatu 11-13

Auditorion esitysympäristönä neuvottelu- ja koulutustilojen av-ratkaisut Teams-valmiudella, vapaasti seisovat ja liikuteltavat sivunäytöt tyylikkäillä mattamustilla akryylikotelolla ja langaton kuvansiirto.

 

Kalasatamana Kampus

Uusi monitoimitila, jota käytetään mm. auditoriona sekä juhla- ja koulutustilana. inBliss järjestelmänä ja tuotteina täydellinen auditoriotekniikka, 9 näytön videoseinä langattomalla tekniikalla, audiotekniikka, Teams-toiminta sekä streamaus ja esityksen tallennus.

Auditorio

Valimotie

Vanhan auditorion modernisointi: Osa vanhoista laitteista säilytettiin av-asiantuntijamme korjaamina ja uudelleenohjelmoimina.

Tarvittavat osat av-tekniikasta uusittiin. 

Näyttökuva 2020-8-8 kello 16.51.29

 

 

OP - Arkadia

Kokonaisvaltainen tekniikka uuteen auditoriokerrokseen: pääauditorio, kaksi koulutusluokkaa ja aulatilat. inBliss Frame koteloidut 98” näytöt, projektorit, ohjauslogiikka sekä streamaus.

Arkadia_kamera

Hissinäyttöjen inBliss ratkaisuja

inBliss on markkinoiden kokenein ja laadukkain hissinäyttöjen toimittaja. inBliss toimittaa monipuolisesta valikoimastaan  laadukkaat kokonaisratkaisut kaikenlaisiin uusiin ja uudistettaviin hisseihin ja on mm. KONEen ainoa sertifioitu näyttöratkaisujen toimittaja.

 

Alla esittelemme joitain esimerkkejä koko takaseinän kokoisista integroiduista näytöistä sekä eri kokoisista koteloiduista näyttöratkaisuista kohteissamme. 

 

inBliss Hissinäyttöratkaisuun kuuluu aina:

 

•  inBliss järjestelmä: Pilvipalvelu, selainkäyttöliittymä, inBliss DS-sisällönhallintajärjestelmä, johon kuuluu kaikki tunnetut sisältömallit

•  inBliss esitysympäristö: 10″ – 86” näyttö, halutun värinen metallikotelo tai takaseinän kokoinen turvalasi, kiinnitykset ja asennukset
 
 

Ilmarisen pääkonttori

Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen pääkonttorin kaikissa 12 hississä on koko seinän kokoiset integroidut inBliss hissinäytöt. Tekniikan peittävä inBliss Frame -kehys on samaa materiaalia kuin hissin sisustus ja näyttöä suojaa turvalasi. 

 

Sisältönä koko näytöllä on elämyksellisiä kuvia ja ikkunoiduissa tiloissa mainos- ja info- playlistit. 

 

 

inBliss näyttö

SRV Redi Living Lab

SRV:n REDIn ennakkomakkinoinnin kohde, jossa  johon inBliss järjestelmä integroitiin hissin logiikkaan.

 

Hissin liike on hidastettu ja ylös  noustessa suurella näytöllä esitetään videosisältöä noususta REDin huipulle ja alas liikuttaessa esityksen maisema laskee.

 

Hissinäyttöjen lisäksi inBliss toteutti kohteen koko laajan av- ja järjestelmätoimituksen.

redi

Musiikkimuseo Fame Tripla

Koko seinän integroitu hissinäyttö Tervetuloa-toivotuksella.

 

 

 

Workery Business Park Tripla

Kahdeksassa hississä koteloidut  interaktiiviset infonäytöt vaihtelevalla ja monipuolisella sisällöllä. Lisäksi kohteen aulatiloissa interaktiivinen inBliss infokeskus ja infonäyttöjä, joita kaikkia hallitaan yhteisestä inBliss selainkäyttöliittymästä. 

workery

Intermezzo Business Park

Tupla-10” näytöt integroituna samassa kehyksessä. Sisältönä kerroslistat sekä vaihtuvaa infoa.

 

Hissinäyttö

Kauppakeskus Myyrmanni

Lasisessa maisemahississä erikoiskiinnitys kuilun puolella. Sisältönä vaihtuvaa infomaatiota.

 

Myyrmanni hissi

Ravintoloiden inBliss ratkaisuja

Koska haluamme tarjota rakennuksen jokaiseen kohtaan parhaan mahdollisen inBliss-ratkaisun, olemme räätälöineet omat näyttöratkaisut myös ravintola-alueelle. Näyttöjen kehystys sekä sisällön ilme tehdään ravintolan sisustukseen ja tunnelmaan sopivaksi.

 

inBliss ravintolajärjestelmä on kehitetty yhteistyössä ravintola-alan ammattilaisten kanssa. Siihen kuuluu helppokäyttöinen selainkäyttöliittymä sekä pilvipalvelu. Ravintolan henkilökunta voi hallita  ruokalistojen, catering-pakettien, ruokavalioinfojen ja hinnoittelun sisältöjä selaimesta missä tahansa.  

 

Monissa kohteissamme, esim. pääkonttoreissa ja businessa parkeissa asiakkaat voivat tilata tarjoilut suoraan inBliss järjestelmästä samalla, kun varaavat neuvotteluhuoneen.

 

Erilaiset tilausten koontinäkymä ja automaattiset viestit tlauksista helpottavat ravintolahenkilöstön työskentelyä. Integraatiomahdollisuus ulkoisiin lähteisiin mahdollistaa  ruokalistojen siirtymisen  järjestelmään automaattisesti. Raportoinnista  saadaan kaikki tarvittava tieto laskutusta varten.

PIHKA Meclu ja Sompa

Lounasravintolat Mechelininkadulla ja Kalasatamassa. Esitysympäristönä vapaastiseisova infonäyttö,  koteloidut tabletit linjastoissa sekä kassa- ja tiskinäytöt.

 

Kohteen tilavarausjärjestelään integroitu Catering-järjestelmä neuvottelutilojen tarjoilujen hallintaan.

 

PIHKA Kasarmi 21

Tyylikkääst sisustukseen integroiduilla linjastonäytöillä on sisältönä  ruoat sekä ruokavalioinfot, jotka pitää nykyään esitellä selkeästi ruokien lähellä. 

 

Tieto esimerkiksi ruoan loppumisesta ja vaihtumisesta on helppoa lisätä näytölle muutamalla klikkauksella selaimessa inBliss ravintolajärjestelmällä.

K21_ruoka_1

GrillZilla

Ravintolan ruokainfot esitellään tyylikkäästi ja persoonallisesti kohteeseen suunnitelluilla kassa-alueen inBliss ravintolanäytöillä sekä vapaastiseisovassa suuressa inBliss infokeskuksessa. Liikuteltava infokeskus on helppoa sijoittaa parhaaseen kohtaan. 

 

Selkeät näytöt myös helpottavat asiakkaita nopeassa infon saamisessa, mikä estää usein jonojen syntymistä kassa-alueella. 

Palmia

inBliss linjastonäytöillä esitetään inBliss ravintolajärjestelmän helpolla selainkäyttöliittymällä päivitettävää ruoka- ja erikoisruokavalioinfoja.  

 

Näytöt pitävät linjastokalusteet siisteinä ja mahdollistavat kaiken tarvittavan infon esittämisen oikeissa paikoissa.

 

 

Linjastonäyttö

ManDeli

Kohteen arkkitehdin suunnitelman mukaan inBliss ravintolanäytöt integroitiin maitolasisiin rakenteisiin.

 

Ruokalistat näkyvät samassa järjestelmässä myös kiinteistön  aulanäytöillä.

ManDeli

Antell

Ravintola-alueen infonäyttöjen sisältö on tunnelmia, ruokakuvia ja ruokalistoja. Kabinettitilojen inBliss Frame-kehystetyillä suurilla näytöillä esitetään inBliss tunnelmaelokuvia sekä kokouksen pitäjän esityssisältöä.  

 

Dylan

Suuret sisustukseen sopivat ja kustomoidusti kehystetyt näytöt esittävät lounaslistan hintoineen ja ruokavalioinfoineen selkeästi jo ennen kassa-aluetta, mikä helpottaa tilaamista ja nopeuttaa jonoja lounasaikaan.

Dylan

Antell

Ravintolassa ja kabinettitiloissa on inBliss Frame kehystetyt ravintola-, kokous- ja ovenpielinäytöt. inBliss DS -järjestelmällä hallitaan näyttöjen sisältöjä ja Tilavarausjärjestelmällä huonevarauksia ja samalla niiden tarjoilutilauksia. 

BAD

Uuden ketjun ensimmäiset ravintolat Säterissä ja Sörnäisissä. inBliss koteloidut padit pöydillä ja linjastoissa menu- ja tilausominaisuudella. Seinillä inBliss Frame -kehystetyt infonäytöt sekä kassa- ja tiskinäytöt.
BAD sateri

 

 

 

HaagaHelia

Kustomoitu ratkaisu, jossa näyttöä ohjataan elekäyttöliittymällä. Näytöiltä voidaan katsoa tunnelmasisältöjä  tai seurata ruoan valmistumista keittiössä.

Haaga-Helia 2

Myymälät, museot, kauppakeskukset, kirjastot, showroomit...

inBliss tunnetaan tyylikkäistä ratkaisuistaan, jotka tukevat kohteen sisustusta. Siksi niitä on esillä monissa tunnetuissa ja arvostetuissa julkisissa tiloissa, joissa näytöltä ja sen sisällöltä halutaan poikkeuksellista laatua ja visuaalisuutta. inBliss -ratkaisut suunnitellaan aina  asiakkaan toiveiden mukaan. Alla muutamia esimerkkejä elämyksellisistä ja sisutuksellisista inBliss -ratkaisuista. 

Museot

Ateneumissa suomalaisten taiteilijoiden näyttelyssä haasteena oli pieni ja pimeä tila, jonka läpi kaikki vierailijat kävelivät. inBliss toteutti tilaan teknisesti haasteellisen kattoratkaisun, jossa usean taustaprojektorin järjestelmäintegraatiolla esitettiin alhaalta kuvattuja luontomaisemia kaarevassa kattorakenteessa. Ratkaisu toi tilaan upeasti valoa ja oli näyttävä tilataideteos. 

Ateneum

Urheilukeskukset

Olympiastadionin uudistamisessa myös vanha torniin menevä alkuperäinen hissi kaipasi modernisointia.  inBliss toteutti sinne kattokaiuttimen sekä hissin logiikkaan integroidun ääniohjelmiston.

 

 

 

unnamed-4 copy

Myymälät

TUIn lippulaivamyymälän arkkitehti halusi tuoda myytävät tuotteet eli lomamatkat mahdollisimman elämyksellisesti tilaan. inBliss toteutti suunnitelman projektoreilla sekä TUIn kohteissa elokuvakamera paikallaan tuotetuilla elokuvilla ja äänimaailmoilla. Näin  asiakkaat pääsivät nauttimaan todentuntuisista virtuaalimaisemista jo matkaa tilatessaan.

Finnmatkat

Kauppakeskukset

Itis on hyvä esimerkki  suurista  kauppakeskuksista, joissa muutama  infonäyttö keskikäytävällä ei enää riitä asiakkaiden riittävään opastamiseen. Tarvitaan entistä laajempaa ja helpommin päivitettävää digitaalista opastusta. Kuvissa esimerkkejä Itiksen kauppakeskuksen digitaalisesta opasuksesta inBliss näyttöjen avulla hississä ja hissiauloissa sekä toimistokerroksessa. 

Screenshot 2021-07-22 at 13.29.27

Helsingin kirjastot

Helsingin kaupunginkirjastot on modernisoinut ja rakentanut  upeita kohteita viime vuosina. Kirjastot ovat kaupunkilaisten viihtyisiä olohuoneita, jotka tarjoavat monipuolista ja edistyksellistä tekemistä. inBliss on tehnyt useaan kirjastoon elämyksellisiä digitaalisia tilaratkaisuja. Kuvassa esimerkkinä Euroopan ainoa kattoon sijoitettu videoseinä ja siihen tuotettu elokuva- ja äänisisältö. Tätä inBliss Frame -kehystettyä virtuaalista kattoikkunaa voi tarkastella alla olevasta suuresta lepopaikasta.   

 

 

 

Ceiling

 

 

Showroomit

SRV toteutti edistyksellisen  esittelytila REDIen ennakkomarkkinointiin. Tilasta tuli suosittu käyntikohde, kun ihmiset pääsivät tutustumaan alueeseen ja rakennuksiin digitaalisin keinoin hyvissä ajoin etukäteen. Suurin osa ensimmäisen REDIn asunnoista varattiinkin ensimmäisen tunnin aikana.

 

inBliss toteutti tiloihin messualueen integroitavat näytöt ja äänentoiston,  elämyshissin sekä malliasuntojen ja neuvotteluhuoneiden näytöt inBliss Frame-kehyksillä.

Järjestelmänä inBliss DS -sisällönhallinta useilla kustomoiduilla ominaisuuksilla.

Kerrostalojen inBliss ratkaisuja

Kerrostalojen inBliss ratkaisut tarjoavat mm. infoa, opastusta ja tunnelmia visuaalisesti tyylikkäillä näyttöratkaisuilla ja mobiiliapplikaatioilla. Sisältöinä voi olla esim. kerroslista, yhteisten tilojen varaustilanne, akuuttiviestit ja tiedot huoltotöistä sekä asukkaiden viestintäkanava. 

 

Näytöt toimitetaan halutussa koossa, peruskoot ovat 43″ ja 50″  ja inBliss koteloinnin väri on vapaasti valittavissa. Näyttöjen ja inBliss Appin tiedot ovat synkroonissa. 

Toinen linja 3

Uusi asuinkerrostalo historiallisessa rakennuksessa, jota on esitelty mediassa “Suomen kalleimpina neliöinä”. Sisältönä mm. kerroslista, kiinteistöinfoa ja lähiliikenteen aikataulut. 

 

Skanska

Hämeentie 155

Vanhaan kiinteistöön asennettiin modernisoinnin yhteydessä inBliss näytöt neljään portaaseen. Näytöllä esitellää kerroslistan lisäksi mm. ajankohtaistiedotteita sekä kiinteistössä vuokralla olevien yritysten mainontaa. 

Arabian liiketalo

Kaasutehtaankatu 1

Museoitu kiinteistö, johon remontin yhteydessä asennettiin inBliss Aula- ja Hissinäytöt. 

 

Aulanäytössä esitetään mustalla pohjalla vaihtuvaa sisältöä, esim. kerrosista, säätiedotus ja uutisotsikot.

 

 

 

 

 

Arkadiankatu 23

Vanhasta asuinkerrostalokiinteistöstä  remontoitiin pankki ja toimistohotelli, joka varusteltiin mm. inBliss Ulkonäytöillä ja Aulanäytöillä.

 

Aulanäytöt ovat interaktiivisia, jolloin vierailija voi itse vaihtaa sisältöä ja tehdä itseilmoittautumisen pienemmällä tabletilla.