Markkinoiden edelläkävijä järjestelmä- ja näyttöratkaisuissa 

inBliss Järjestelmät

Innovatiivinen ja helppokäyttöinen järjestelmä säästää aina työntekijöiden resursseja, tehostaa tilojen käyttöä ja lisää turvallisuutta ja kustannussäästöjä. Saatavilla inBliss Tilavaraus, Vierailijahallinta, Digital Signage -sisällönhallinta, Sisäinen viestintä, Smart IoT -sensorointi ja Mobiiliapplikaatiot.

inBliss Display Solutions

inBliss on modernien näyttöratkaisujen edelläkävijä ja mm. KONEen ainoa sertifioitu hissinäyttötoimittaja. inBliss näytöt kehystetään Suomessa ja USA:ssa patentoidulla inBliss Frame™ -kehyksellä, joka pidentää näytön käyttöikää, korostaa sisältöä ja integroi sen osaksi tilan sisustusta peittäen kaiken tekniikan.

Services

inBliss auttaa ja konsultoi järjestelmä- sekä näyttöhankinnoissa yli 10 vuoden kokemuksella. Teemme kaiken suunnittelusta toteutuksiin ja asennuksiin. Oma proaktiivisesti toimiva huolto- ja ylläpitotiimi tuntee jokaisen kohteemme ja Help Desk vastaa kaikkiin kysymyksiin. 

 

inBliss Space Management

inBliss Tilavarausjärjestelmä on markkinoiden monipuolisin ja käyttäjäystävällisin tilojen,- työpisteiden,- autopaikkojen,- laitteiden ja tarjoilujen varausjärjestelmä.
järjestelmä_1
HTC_infokeskus_1

inBliss Visitor Management

inBliss Vierailijahallintajärjestelmä on markkinoiden edistyksellisin järjestelmä vierailujen hallintaan, jonka monipuoliset sovellukset tekevät vierailusta vaivattoman ja helpon.

inBliss All in One Smart Building -järjestelmä

Pilvipohjainen inBliss All in One Smart Building -järjestelmä edistää kiinteistöjen ja yritysten jokapäiväistä toimintaa sekä parantaa käyttäjäkokemusta. inBliss All in One Smart Building -järjestelmään kuuluu kaikki tunnetuimmat kiinteistöjen-, tilojen-, näyttöjen- ja vierailijoiden hallintajärjestelmät. 

 

"The inBliss Smart Building solution works quickly and effortlessly. The data can be entered particularly quickly into the system, thus it instantly updates all the information within the whole system. With the new inBliss Visitor Management solution, receiving guests is faster than ever before. We recommend the solution to others as well."
Logo
Meclu Business Baanan lobby personnel
The property features inBliss Space Management system with doorway displays, Visitor Management system, Information Centers, and Meeting Room with Auditorium Technology.
Työpaja_ovenpieli_3

 

 

Want to hear more?