All in One Smart Building – Järjestelmä

Helppokäyttöinen All in One -kokonaisjärjestelmä

inBliss Solution
Pilvipohjainen inBliss All in One Smart Building -järjestelmä edistää kiinteistöjen ja yritysten jokapäiväistä toimintaa sekä parantaa käyttäjäkokemusta. Uuden polven teknologia mahdollistaa käyttäjilleen inspiroivan, vaivattoman ja elämyksellisen IoT-ympäristön. inBliss All in One Smart Building -järjestelmään kuuluu kaikki tunnetuimmat kiinteistöjen-, tilojen-, näyttöjen- ja vierailijoiden hallintajärjestelmät. Smart Building -järjestelmä koostuu inBliss Tilavarauksesta, Vierailijanhallinnasta, Digital Signage -sisällönhallinnasta, sisäisestä viestinnästä, Smart IoT -sensoroinnista ja inBliss Mobiiliapplikaatioista. Järjestelmän kaikki sovellukset toimivat reaaliaikaisesti synkronissa helppokäyttöisessä selainkäyttöliittymässä. 
Innovatiivinen järjestelmä ja helppo selainkäyttöliittymä yhdistävät ja monipuolistavat toimintoja, säästävät resursseja, tehostavat tilojen käyttöä ja tuovat kustannussäästöjä.  
Oma kotimainen in house -ohjelmistokehitys- sekä huolto- ja ylläpitotiimi takaavat edullisen ja joustavan palvelun, jonka avulla tarjoamme useita valinnaisia toiminnallisuuksia kohteen tarpeet huomioiden. Räätälöimme ratkaisun juuri sinun tarpeitasi varten.

inBliss Tilavaraus

järjestelmä_2
inBliss Tilavaraus on markkinoiden monipuolisin ja  käyttäjäystävällisin tilojen ja tarjoilujen sekä muiden resurssien  varausohjelmisto. Se toimii selaimessa ja inBliss applikaatioissa (iOS ja Android).
inBliss Tilavaraus sisältää varaustiedot päivä- ja viikkonäkyminä sekä pohjakuvina, omien varausten listat ja mahdollisuuden varata tiloja varustuksen, kuten laitteiden tai sisustuksen, perusteella.
Innovatiiviseen ohjelmistoon on mahdollista liittää myös ovenpieli- ja aulanäytöt sekä Ad hoc -varaukset, sensorit ja merkkivalot. Tilavaraus sisältää integraation kohteessa jo käytössä olevaan Outlook-kalenteriohjelmistoon (O365).

inBliss Vierailijahallinta

K21_aula_1
inBliss Vierailijahallinta toimii osana inBliss All in One Smart Building -järjestelmää. Se on helppo työkalu aulahenkilöille tai voi jopa korvata aulahenkilökunnan kokonaan modernilla teknologialla.
inBliss Vierailijahallinta mahdollistaa myös itseilmoittautumisen, jonka avulla vierailut voidaan hallita myös rakennuksissa, joissa ei ole aulahenkilöitä lainkaan. Itseilmoittautumisen yhteydessä vieraille voidaan räätälöidä vapaasti viesti, joka sisältää esimerkiksi toimintaohjeita tai tervetuloviestin.
Itseilmoittautumispisteitä eli visitor kioskeja voi olla useita kohdistetusti eri vierailijaryhmille tai helpottamaan ruuhka-aikojen jonoja. 

inBliss Mobiiliapplikaatiot

inBliss Kiinteistö Applikaatio

inBliss Kiinteistö App on edistyksellinen, modernin liike-elämän ja kiinteistötoiminnan tarpeisiin suunniteltu mobiiliappi. Helppokäyttöinen sovellus nostaa palveluiden käyttöastetta ja parantaa esim. Business Parkkien tiedonkulkua ja turvallisuutta. Se palvelee kiinteistöjen omistajia, palveluntarjoajia, vuokralaisia ja rakennuksen käyttäjiä. inBliss Kiinteistö Applikaatio tuo vanhanaikaisen intranetin mobiiliin ja tehostaa sen käyttöä huomattavasti.

inBliss Tilavaraus Applikaatio

inBliss Tilavaraus App voi olla osa Kiinteistö Appia tai itsenäinen sovellus nopeisiin ja helppoihin tilojen varauksiin missä tahansa. Se toimii osana inBliss Tilavarausjärjestelmää synkronissa ovenpielinäyttöjen ja aulan koontinäyttöjen kanssa. Kaikki inBliss Applikaatiot on tehty sekä iOS että Android -versioiksi.

inBliss Digital Signage -sisällönhallintajärjestelmä

LSC_tupla_1-2-2
inBliss Digital Signage -sisällönhallintajärjestelmä on yksi osa All in One -kokonaisratkaisua tai voi toimia omana järjestelmänä missä vain kiinteistössä, jossa tarvitaan helppoa ja yksinkertaista näyttöjen sisällönhallintaa. 
inBliss tarjoaa kattavan pääkäyttäjäpalvelun, joka tarkoittaa sitä, että näyttöjen sisältöjä voidaan hallita etänä inBlissin toimesta. Vaihtoehtona on myös loppukäyttäjäpalvelu, jossa asiakas voi itse hallita näyttöjen sisältöjä helppokäyttöisessä selainkäyttöliittymässä. Palveluun kuuluu aina loppuasiakkaan käyttöönottokoulutus. 
Digital Signage -sisällöhallintajärjestelmä mahdollistaa modernin ja räätälöitävän opastamisen aina aulan infonäytöistä hisseihin ja käytäväopasteisiin sekä ovenpielinäyttöihin.  
inBliss Digital Signage -järjestelmän avulla voidaan myös tehostaa akuuttia- ja poikkeustilanneviestintää valituilla näytöillä tai Mobiiliapplikaatioissa. 

inBliss Smart IoT -sensorointi

Työpaja_ovenpieli_3
inBliss on ainoa kotimainen järjestelmä, jossa sensorit on  integroitu kokonaisvaltaiseen kiinteistön tilanhallinnan ja esitystekniikan järjestelmään.
IoT-Sensorien avulla kokoushuoneet, työpisteet ja Ad hoc -tilat voidaan varata ja vapauttaa automaattisesti vain liikkumalla tilassa. Sensoridatan avulla saadaan lisäksi kiinteistökehitykselle tärkeää tietoa tilojen käyttöasteesta. Olosuhdesensorit kertovat monipuolisesti ilmanlaadusta ja etäisyyssensorit esimerkiksi käsipaperien käyttöasteesta. 
Analysoitua tietoa voidaan hyödyntää mm. kiinteistön kehittämisessä sekä uusien tehokkaiden ja miellyttävien tilojen ja vastuullisemman energiankäytön suunnittelussa.

Integraatiot

Näyttökuva 2020-8-8 kello 16.51.29
inBliss Smart Building -järjestelmä koostuu avoimista rajapinnoista, joihin voidaan integroida myös muita kiinteistössä käytössä olevia järjestelmiä niin, että käyttäjä kokee kaiken tapahtuvan saumattomasti samassa järjestelmässä.
Tämä helpottaa ja selkeyttää koko rakennuksen toimintoja.  
Integraatioita on toteutettu mm. kulunvalvontaan, lukitukseen, hissitoimintoihin, kalenterijärjestelmiin, ruokalistoihin ja talotekniikkaan.

Haluatko kuulla lisää?