inBliss Järjestelmän ominaisuudet

inBliss Järjestelmän ominaisuudet

Kokonaisvaltaisin ja helppokäyttöisin All in One -järjestelmä kiinteistön jokaiseen tarpeeseen.

Kokonaisvaltaisin ja helppokäyttöisin All in One -järjestelmä kiinteistön jokaiseen tarpeeseen.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Pilvipalvelu

Käyttö selaimessa ja mobiiliappeilla

Käyttäjätasoiset oikeudet

eri toiminnoille

Edistynyt tietoturva

Huolto- ja ylläpitotiimi ja Help Desk

Nopea ja laadukas palvelu, koulutukset

ja käyttöopastukset

Oma järjestelmäkehitystiimi

Järjestelmän ajantasaisuus ja kohdekohtaiset toteutukset

Avaimet käteen -toimitus

Nopea asennus, esim. isoille kansainvälisille organisaatioille muutamassa viikossa

Integraatiot

Ulkoisiin järjestelmiin, jolloin koko toiminnallisuus inBliss -käyttöliittymmässä

inBliss Space - Tilavarausjärjestelmä

inBliss Space - Tilavarausjärjestelmä

Pähkinänkuoressa

Monipuolinen ja helppokäyttöinen varausohjelmisto kokoustilojen, auditorioiden, työpisteiden, urheilutilojen, parkkipaikkojen, sähköautojen ym. resurssien varauksiin. 

Tarjoilutilaukset ja vierailukutsut samasta järjestelmästä

Käyttö selaimella tai mobiiliapplikaatioilla

Synkronissa inBliss ovepieli- ja aulanäytöihin, jotka esittävät meneillään olevan ja seuraavat varaukset ja josta voidaan tehdä myös varauksia.

Ominaisuudet

Basic

Standard

Premium

Käyttö kiinteistössä

Rajoittamaton määrä järjestelmän käyttäjiä 

Rajoittamaton määrä tiloja

Rajoittamaton määrä varauksia

Rajoittamaton määrä järjestelmän lähettämiä tekstiviestejä ja sähköposteja

Kiinteistössä olevasta ratkaisusta riippuen järjestelmä voi lähettää esim. sähköposteja ja tekstiviestejä tilavarauksista vierailijoille ja kutsujille sekä tarjoiluvarauksista ravintolaan ja tilaajalle.

Tilojen hallinta

Tilat

Lisää, muokkaa, poista ja nimeä tiloja, joita järjestelmässä hallitaan. Luo käyttöliittymän symboleilla muutamalla klikkauksella rakennukset, portaat, kerrokset ja huoneet niin aloitustilanteessa kuin myöhemmin tilojen muuttuessakin.

Muokkaa huonetta

Muokkaa kunkin varattavan huoneen tietoihin haluamiasi ominaisuuksia: nimeä tila ja kerros, valitse onko huone varattavissa, minä päivinä ja kellonaikoina sitä voi varata, mitkä käyttäjätasot ja ryhmät voivat varata huonetta, sallitaanko päällekkäiset varaukset, varauksen hinta tunnilta, minimi- ja maksimihenkilömäärät, puhelinnumero tilaan ja varauskalenterissa näkyvä huoneen väri.

Työpisteet ja monitilatoimistot

Lisää, muokkaa, poista ja nimeä monitilatoimiston kaikkia erilaisia tiloja ja työpisteitä Tilavarauksen Karttanäkymässä. Luo käyttöliittymän symboleilla ja työkaluilla helposti yksittäiset työpisteet, eri kokoiset ja muotoiset työskentelyalueet ja -tilat niin aloitustilanteessa kuin myöhemmin tilojen muuttuessakin.

Kategoriat

Valitse parilla klikkauksella tiloihin sellaiset ominaisuudet ja varustelu, joiden perusteella voidaan hakea vapaita tiloja: näyttö, langaton kuvansiirto, projektori, videoneuvottelu, piirtotaulu,… sekä lisää vapaavalintaisesti uusia ominaisuuksia.

Kontrolloi, kuka saa varata

Tilat voidaan asettaa varattaviksi peruskäyttäjien lisäksi yrityksen Tenant-vastuukäyttäjälle, jolla oikeus esim. perua tai siirtää varauksia varaajan sairastaessa.

Varattujen tilojen tarkastelu

Kalenterin viikkonäkymä

Tarkastele kaikkien tai valitsemiesi tilojen varaustilannetta kalenterin viikkonäkymässä. Valitse vetovalikoista tilojen nimet tai kategoroidut ominaisuudet (kuten laitevarustelu tai koko). Varaukset näkyvät kalenterissa huoneiden omilla värikoodeilla ja varausten perustiedoilla. Siirry viikoissa eteen- ja taaksepäin nuolinäppäimillä ja valitse kuukaudet ja nuolet pikatoiminnalla.

Kalenterin päivänäkymä

Samat ominaisuudet kuin viikkokalenterissa. Helppo hahmottaminen suurissa kiinteistöissä, joissa on paljon varattavia tiloja.

Karttapohja

Tarkastele monitilatoimiston kaikkien erilaisten tilojen ja työpisteiden varaustilannetta ja käyttöastetta karttapojassa. Vaihda helposti karttapohjasta kalenterinäkymiin. 

Tilojen varaaminen selaimessa

Uusi tilavaraus kalenterinkymässä

Kalenterin viikko- ja päivänäkymistä halutun ajan klikkaaminen avaa uuden tilavarausnäkymän. Valitse valikoista varauksen aloitus- ja päättymisaika, huone ja varaava yritys. Valitse tila valikoista nimellä tai haluamillasi kategorioilla, kuten huoneen laitevarustelun tai koon perusteella. Täytä kutsujan ja tapahtuman tiedot.

Uusi työpiste- ja tilavaraus karttapohjasta

Klikkaa suoraan haluttua työpistettä, aluetta tai tilaa Karttapohjassa. Valitse varaus lennosta (ad hoc) vetämällä janasta haluamasi hetki tai klikkaa Uuteen Tilavaraukseen tehdäksesi varaus haluamaasi ajankohtaan kuten kalenterinäkymistä.

Toistuvat varaukset

Tee pikatoiminnoilla helposti ja nopeasti toistuvia varauksia esim. joka keskiviikoksi koko vuoden ajalle.

Luottamuksellisuus

Valitse varaus salassa pidettäväksi, jolloin sisältö ei näy julkisesti ovenpieli- ja aulanäytöissä.

Tilojen sallitun varausasteen asettaminen

Pääkäyttäjä voi asettaa järjestelmään kiinteistössä sallitun tai suositellun maksimivarausasteen (esim. 50%). Se on helposti muutettavissa milloin tahansa.

Tilojen varausasteen seuraaminen

Syöttämällä tilan varausajan, näet alueen senhetkisen varausasteen prosentteina varauksen ajankohtana sekä koko päivän aikana. Jos kiinteistösssä on asetettu sallittu tai suositeltu varausaste, värikoodi osoittaa sen ylittämisen.  Tämä toiminto esim. helpottaa valintaa koti- ja etätyön välillä. 

Omat varaukset

Selaile yhdellä silmäyksellä omia tilavarauksiasi listanäkymässä. Valitse listan järjestys säätimestä. Voit klikata jokaisen varauksen auki ja muokata hetkessä sen mitä tahansa tietoja.

 

Automaattiset tauot varausten väleihin

Järjestelmään voidaan asettaa automaattisesti ajastettavat tauot tilojen varausten väleihin, esim. kun tarvitaan vapaita siivous- ja tarjoiluaikoja tai tilan ilmanvaihdon tehostamista eri vierailijaryhmien välissä.

Catering-toiminnot

Ravintola-alan ammattilaisten kanssa kehitetty kokonaisvaltainen tarjoilujärjestelmä, jolla hoidetaan kaikki kiinteistön catering- tarpeet. Valitse Tilojen hallinnassa, missä tiloissa ateriapalvelu on käytössä ja miltä ruokalistoilta kuhunkin huoneeseen voi tehdä tarjoilutilauksia.

Ruokalistat ja tarjoilupaketit

Luo järjestelmässä ruokalistoja ravintolanäytöille ja Tilavarauksen Tarjoilujärjestelmään. Muokkaa tai poimi muistista helposti ruokien nimet, hinnat ja erikoisruokavaliomerkinnät. Järjestä ja nimeä listoja. 

Tarjoilutilausten tekeminen tilavarauksen yhteydessä

Tilaa tarjoilut samassa näkymässä tilavarauksen yhteydessä klikkaamalla Ateriapalvelunäkymästä sopivat annokset ja annosmäärät ja syöttämällä lisätiedot esim. allergioista. Saat samassa näkymässä tiedon hinnoista sekä heti sähköpostiisi yhteenvedon tilauksesta.

Tarjoilutilausten tekeminen ilman varaamista

Tilaa tarjoilut järjestelmän kautta catering-toimittajalta haluamanasi ajankohtana myös ilman tilan varaamista. 

Viestit ravintolaan ja tilaajalle

Ravintola ja tilaaja saavat järjestelmästä heti viestit tehdyistä tilauksista.

Tilausten koontinäkymät

Järjestelmä mudostaa ravintolalle reaaliaikasta tilausten koontinäkymää tarjoilujen hallinnan työkaluksi.

Raportit laskutukseen

Järjestelmä muodostaa tilauksista kaikista laskutukseen tarvittavista tiedoista reaaliaikaista raporttia laskutusta varten. Ravintoloitsija, tilauksen tekijä tai kiinteistön pääkäyttäjä voi ottaa raportin koska tahansa haluamalleen ajanjaksolle listana tai Excel-tiedostona.

 

Ad hoc-varaukset

Tilatarve tulee välillä yllättäen ja usein myös varattavia tiloja on tyhjillään. Silloin helpoin tapa on tehdä ns. ad hoc -varaus, eli varata tila käyttöön lennosta tilan omalta inBliss Ovenpielinäytöltä tai monen tilan yhteiseltä inBliss Aulanäytöltä.

Nopea varaaminen ja vapauttaminen inBliss Ovenpielinäytöltä

Varaa tila hetkessä vetämällä inBliss Ovenpielinäytön aikajanasta haluamasi varausaika. Klikkaa tila vapaaksi lähtiessäsi.

Tilojen tarkastelu ja varaaminen inBliss Aulanäytöltä

Tarkastele kerroksen varaustilannetta inBliss Aulanäytön pohjakuvasta ja klikkaa haluamasi vapaa huone varatuksi suoraan näytöltä.

Maksullisen tilan Ad hoc-varaaminen

Jos tilat ovat maksullisia, tulee varaustietojen tallentua inBliss Tilavarauksen raportteihin. Silloin varaaja kirjautuu ensin näytölle henkilökohtaisella 4-numeroisella pin-koodillansa, jonka voi helposti tarkastaa järjestelmän profiilitiedoista.

Sisältyy aulanäytön hintaan

Outlook-integraatio

Monissa yhtiöissä varaukset tehdään aina omassa Microsoft Exchange -ympäristössä. inBliss Tilavarauksen Outlook-integraatio mahdollistaa silloin inBliss järjestelmän monipuolisten ominaisuuksien hyödyntämisen tutussa Outlook-kalenterissa.

Laaja yhteensopivuus

Yhteensopiva Office 365 ja uudempiin versioihin.

Add-in

Klikkaa inBliss-näkymä auki tutun kalenterinäkymän yläreunan Add-in painikkeesta, joka voi olla esim. inBliss-logo tai haluttu symboli.

Catering-toiminnot kalenterinäkymään

Integraatio sisältää inBliss Catering-ominaisuudet. Outlook kalenterin oikeaan reunaan aukeaa tarjoilutilausten näkymä, josta voi tilata muutamalla klikkauksella tarjoilut suoraan varattavaan tilaan.

Varaustiedot ovenpielinäytölle

Rasti ruutuun samassa näkymässä synkronoi varauksen informaation koko järjestelmään ja myös kohteen ovenpielinäyttöihin.

Helppo asentaminen 

Kohteen Outlook-vastaava saa sähköpostilla helposti asennettavan inBliss Outlook integraation asennuselementin.

Tilavarausapplikaatio

Tilat varataan usein muualla kuin tietokoneen äärellä. Siksi mobiili applikaatiot ovat ketterin tapa liikkuessasi tai kiireessä tehtäviin varauksiin.

inBliss Tilavaraus applikaatio

inBliss Tilavaraus applikaatiossa on inBliss Tilavarausjärjestelmän selkeät varaustoiminnot sekä omien varausten näkymä.

 

Katso myös inBilss Kiinteistö applikaatio, jossa on mm. Tilavaraustoiminnot ja omien varausten näkymä, kiinteistöinfo, ”kirpputori”, palautteet, vikailmoitukset ym.

Sisältyy Kiinteistö Appin hintaan

Yhteensopivuus

 Käytössä iOS ja Android-laitteissa, toiminta synkronissa koko inBliss järjestelmän kanssa.

Kustomoitava ilme

inBliss applikaatio on aina kohteen oma appi, joka nimetään ja kustomoidaan asiakkaan ilmeellä, värillä, tyylillä ja logolla.

iLOQ-integraatio

Varattavia tiloja voidaan hyödyntää myös toimistoajan ulkopuolella sekä kiinteistöissä, joissa ei ole aula-henkilökuntaa päästämässä vierailijoita sisään.  iLOQ-lukitusjärjestelmä saa varaustiedot inBliss Tilavarauksesta ja päästää käyttäjän oikeana ajankohtana ovesta sisään mobiiliapplikaatiolla.

Hinnoitellaan erikseen

Tilavarauksen laitteet

inBliss Ovenpielinäytöt

 

 

Varaaminen lennosta (Ad hoc) suoraan näytöltä
Maksullisen tilan Ad hoc-varaaminen
Pitkä takuuaika
inBliss Frame-kotelointi
Jalallinen näyttö
Asiakkaan visuaalinen ilme
Reaaliaikainen synkroni inBliss-järjestelmässä
Toiminnan ja sisällön kustomointi mahdollista
Hallinta ja tarkastelu selainkäyttöliittymästä
Virheilmoitukset ja hälytysviestit
Hygieninen suojakalvo

inBliss Ovenpielinäyttö on 10” pysty- tai vaaka-asentoon asennettava ammattilaatuinen kosketusnäyttö, jonka perussisältö esittää tilan ulkopuolella huoneen nimen, kellonajan ja päiväyksen sekä tämänhetkisen ja seuraavat varaukset. Arkkitehdit ja suunnittelijat suosivat selkeitä ja tyylikkäitä ovenpielinäyttöjä, joiden kotelointi peittää tekniikan ja sisältö on muokattavissa sisustuksen ja kiinteistön tyyliin sopivaksi.

Kaikki Ad hoc-varauksien ominaisuudet ovat käytössä inBliss Ovenpielinäytöissä.  Klikkaa huone varatuksi suoraan näytöltä vetämällä aikajanasta haluamasi varausaika. Klikkaa tila vapaaksi lähtiessäsi.

Kirjaudu ennen varaamista ovenpielinäytölle henkilökohtaisella 4-numeroisella pin-koodilla, jonka voi helposti tarkastaa järjestelmän profiilitiedoista.

Teollisen standardin mukainen laite. Perustakuu 3 vuotta, pidennettävissä 5 vuoteen.

inBliss Ovenpielinäyttö koteloidaan patentoidulla inBliss Frame -kehyksellä. Se suojaa näyttöä pölyltä ja kolhuilta pidentäen sen käyttöikää. Kotelo helpottaa ja nopeuttaa näytön asennusta, varsinkin pystysuunnassa. Se tekee näytöstä tyylikkään ja integroi sen sopivalla värillä ympäröivään sisustukseen.

Ovenpielinäyttö on mahdollista asentaa myös ilman koteloa tai jallisena lattiamallina.

Sisustuksellisuus ja asiakkaan ilme huomioidaan myös näytön sisällössä. Värit, fontit ja tyyli ovat muokattavissa ja logo, kuva tai muu tunniste voidaan esittää varausnäkymässä.

inBliss Ovenpielinäytöt toimivat synkronissa koko inBliss järjestelmän kanssa. Kun varaat tilan selaimen karttapohjasta tai perut varauksesi mobiili applikaatiosta tai Outlook integraatiosta tiedot päivittyvät saman aikaisesti kaikkialle, myös ovenpielinäyttöihin.

inBliss Ovenpielinäytöt edustavat uuta joustavaa tekniikkaa ja siksi niiden kustomointi mihin tahansa tarpeisiin on mahdollista. Varausnäkymän lisäksi ne voivat toimia vaikka opasnäyttöinä kiinteistön eri tilaisuuksissa tai osana kohteen poikkeustilanneviestintää tai sisäisen viestinnän järjestelmää.

Koska inBliss järjestelmä toimii pilviympäristössä, selaimen helposta käyttöliittymästä voidaan katsella ja hallita kaikkien kohteen inBliss ovenpieli- sekä muiden näyttöjen sisältöjä.

Järjestelmä näyttää virheilmoituksen, jos näyttö on pois päältä sekä lähettää hälytysviestin inBlissin HelpDeskiin tai kohteen omalle huoltovastaavalle häiriötilanteista.

Ovenpielinäytön kosketuspinta voidaan suojata ainutlaatuisella hygienisellä kalvolla, jonka tekniikka tappaa yli 99% bakteereista, testattu ja käytössä sairaalaympäristöissä.

 

inBliss Aulavarausnätöt

Kokousalueen tarkastelu ja ad hoc-varaaminen
Maksullisen tilan Ad hoc-varaaminen

inBliss Aulavarausnäyttö on tyylikäs 32” kosketusnäyttö, joka asennetaan seinään tai jalallisena lattialle. Sen perussisältö esittää kokousalueen pohjakuvassa huoneiden varaustilanteen värikoodeina. Myös aulanäytöt ovat teollisen standardin mukaisia laittteita 3 vuoden takuuajalla, joka on pidennettävissä 5 vuoteen. Ne toimivat toimivat synkronissa koko inBliss järjestelmän kanssa. Kun varaat tilan selaimesta tai perut varauksesi mobiili applikaatiosta, tiedot päivittyvät saman aikaisesti kaikkialle, myös aulanäyttöihin.

Tarkastele alueen tai kerrosten varaustilannetta inBliss Aulavarausnäytön pohjakuvasta ja klikkaa haluamasi vapaa huone varatuksi suoraan näytöltä vetämällä aikajanasta haluamasi varausaika. Klikkaa tila vapaaksi lähtiessäsi.

Kirjaudu ennen varaamista aulanäytölle henkilökohtaisella 4-numeroisella pin-koodillansa, jonka voi helposti tarkastaa järjestelmän profiilitiedoista.

inBliss Infonäytöt

Huonevarausten koontilista
Catering-koontilista

inBliss tarjonnassa on useita eri kokoisia infonäyttöjä sekä interaktiivinen inBliss infokeskus, joilla voidaan esittää monia erilaisia sisältöjä.

Yksi infonäyttöjen ja -keskusten hyödyllinen sisältö on reaaliaikainen Huonevarauslista (linkki), jonka avulla vierailijat näkevät esim. heti rakennukseen saapuessaan infonäytön koontilistalla oman palaverinsa, sen sijainnin ja ohjeet perille.

Ravintolan keittiöön sijoitettu infonäyttö tai ravintolahenkilöstön käytössä oleva pad voi esittää työskentelyä tehostavia catering-tilausten reaaliaikaisesti päivittyviä tarjoilujen koontilistoja  

Vapaa-varattu-merkkivalot

Hallinta helpossa inBliss-käyttöliittymässä selaimessa

 

 

 

 

Useita merkkivalomalleja

inBliss Tilavarausjärjestelmään integroidut Philips HUE-merkkivalot näyttävät huoneen ulkopuolella varaustilanteen jo kauas käytävälle.

Sensoripohjaiseen älyvalaistukseen kuuluvia Philips HUE- merkkivaloja ja HUE Bridge-tukiasemia hallitaan inBliss käyttöliittymästä. Visuaalisessa selainympäristössä numeroidut laitteet yhdistetään oikeisiin tiloihin ja valitaan valoihin halutut värit. Merkkivalojen lisäyksiä, poistoja ja muutoksia on helppoa tehdä käyttöliittymässä jatkossakin, jos tilojen käyttö muuttuu.

 

Valot esittävät varauksen statusta joko automaattisesti läsnäolosensoreista saadun tiedon tai järjestelmästä etukäteen tehtyjen varausten perusteella. Kohteen dominoiva varaustapa on valittavissa.

Merkkivalo on led-nauha upotettuna ovenpielinäytön koteloon tai ovenpieleen tai oven yläreunaan tai ovaali merkkilamppu mustalla tai valkoisella kehyksellä.

IoT sensorit tilankäytön optimointiin

Puhelinkoppien ja muiden ad hoc-tilojen automaattiset varaukset
Tilojen käyttöasteen seuranta kiinteistökehityksen tueksi
Uusien tilojen suunnittelu ja käyttöönotto
Etäisyysmittaus siivouspalvelujen tueksi
Pienet ja edulliset sensorit
Tehokkaat tukiasemat ja oma verkko
Hallinta ja data-analyysit helpossa selaimessa

inBliss järjestelmään integroidut sensorit keräävät hyödyllistä tietoa tilojen, työpisteiden ja muiden haluttujen kohtien käyttöasteista, liikemääristä, etäisyyksistä ja olosuhteista. Informaatiota hyödynnetään esim. tilankäytön suunnitteluun ja siivousresurssien optimiontiin. Seuraavassa muutama esimerkki.

Usein puhelinkoppeihin, pieniin neuvotteluhuoneisiin ja vastaaviin ad hoc-tiloihin voidaan mennä ilman tilan varaamista etukäteen. Silloin tilassa olevan läsnäolosensorin välityksellä varaukset näkyvät automaattisesti oikeina väreinä tilojen merkkivaloissa sekä varattuina esim. järjestelmän kalentereissa ja aulanäytöillä.

Sensoridatan analyysit ja visualisoinnit antavat hyödyllistä dataa kiinteistökehityksen tueksi. Tilat saadaan optimaaliseen käyttöön, kun tiedetään minkälaiset tilat ja työpisteet ovat eniten tai vähiten käytössä milloinkin.

Käyttöasteen analysointi vanhoissa tiloissa antaa oikeaa tietoa uusien tai modernisoitavien tilojen tilantarpeelle. Liikemäärätiedot taas auttavat mm. oikeiden kulkureittien suunnittelussa ja käytössä.

 

 

Pienet ja edulliset etäisyyssensorit voidaan asentaa esim. käsipaperitelineeseen tai  jätepaperikalusteeseen antamaan tietoa siivouspalveluille oikeasta siivouspalvelujen käyntitarpeesta.

inBliss järjestelmässä on käytössä läsnäolo- kävijälaskenta- ja olosuhdesensoreita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Ne ovat pieniä, edullisia ja helposti asennettavia, langattomia laitteita, jotka voi asentaa mihin tahansa. Ne ovat välittömästi toimintakuntoisia. Ne edustavat hyvin testattua ja kestävää tekniikkaa, joissa on vaihdettavat, kolme vuotta kestävät paristot.

Langattomat sensorit keskustelevat pienten tukiasemien välityksellä, jotka varmistavat datan kulkemisen luotettavasti ja turvallisesti sensoreista pilveen. Yksi tukiasema riittää tilasta riippuen yleensä yhteen kerrokseen, jopa sadoille sensoreille. Koko sensorijärjestelmä toimii nopeassa ja automaattisesti optivoituvassa omassa Mesh-verkossansa, missä tahansa. Sieltä data lähtee inBliss-tukiaseman avulla inBliss Cloud-pilvipalveluun, josta sitä hallitaan ja tarkastellaan yhteisessä inBliss selainkäyttöliittymässä.

Sensoridatan analyysejä on helppoa tarkastella ja vertailla määrinä ja prosentteina sekä selkeinä visuaalisina graafisina kuvaajina, kuten pylväs- ja ympyrädiagrammeina missä tahansa selaimella yhteisessä inBliss-käyttöliittymässä. Myös kohdekohtaiset visualisoinnit ovat mahdollisia.

 

 

Laitteet varattavissa tiloissa

inBliss tarjontaan kuuluu myös neuvotteluhuoneiden ja auditorioiden esitys- ja äänentoistotekniikka sekä  langaton kuvansiirto ja Teams-yhteensopivuus. Kokonaisuus suunnitellaan ja tarjotaan aina tilakohtaisesti.

inBliss Host - Vierailijahallintajärjestelmä

inBliss Host

Vierailijahallintajärjestelmä

Pähkinänkuoressa

Moderni aulajärjestelmä on rakennuksen tyylikäs käyntikortti, joka parantaa vierailijakokemusta ja nostaa kiinteistön arvoa

 

Sääsää kiinteistön kustannuksia ja henkilöresursseja toimintojen automatisoinnilla

 

Parantaa turvallisuutta mm. keräämällä tiedot kiinteistössä olevista henkilöistä jokaisena ajankohtana

 

Käyttö selaimella, mobiiliapplikaatioilla ja tyylikkäillä aulalaitteilla

 

Synkronissa inBliss Tilavarauksen ja Outlook-integraation kanssa

 

Muistutus- ja ohjeviestit sähköposteilla ja tekstiviesteinä vierailijoille ja kutsujille

 

Itseilmoittautuminen ja uloskirjautuminen sekä vierailijakortit

 

Videosoitto, video-ovikello, pakettien vastaanotto ja paljon muuta

Ominaisuudet

Basic

Standard

Premium

Käyttö kiinteistössä

Rajoittamaton määrä järjestelmän käyttäjiä 

Rajoittamaton määrä tiloja

Rajoittamaton määrä varauksia

Rajoittamaton määrä järjestelmän lähettämiä tekstiviestejä ja sähköposteja

Kiinteistössä olevasta ratkaisusta riippuen järjestelmä voi lähettää esim. sähköposteina ja tekstiviesteinä vierailijoille ja kutsujille tervetulotoivotus- ja opastusviestejä sekä saapumisilmoituksia.

Vierailutiedot järjestelmään

Lisää vieraat tilaa varattaessa

Jos kohteessa on inBliss Tilavaraus, varattavan tapahtuman osallistujien nimet ja yhteystiedot siirtyvät  yhdellä klikkauksella Vierailijahallintaan.

Lisää vieraita järjestelmään ilman tilan varaamista

Vierailut voi lisätä myös suoraan Vierailijajärjestelmään selainekäyttöliittymästä.

Viestit vieraille

Järjestelmä lähettää sähköpostilla ja tekstiviestillä vieraalle kohteeseen kustomoidun vierailumuistutuksen.

Tehokas työkalu aulahenkilöstölle

Ilmoittautuminen aulahenkilölle

Vierailija ilmoittautuu aulahenkilölle, joka klikkaa vierailijan saapuneeksi omassa Vierailijahallinnan selainnäkymässään. Vieraan lähtiessä aulahenkilö klikkaa hänet uloskirjautuneeksi samassa näkymässä. Järjestelmä kerää kiinteistölle aika- ja henkilötiedot rakennuksessa olleista henkilöistä.

Ajoneuvojen rekisterinumerot

Vierailijoiden ajoneuvojen rekisterinumeroiden hallinta. Aulahenkilö täyttää tiedot oikeisiin kenttiin tai ne tallentuvat siihen vierailijan oman sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Vierailijakorttien tulostaminen

Aulahenkilö printtaa vierailijakortit klikkauksella käyttöliittymästä järjestelmän tarratulostimella. Kortteja voi tulostaa ryhmänä myös etukäteen valmiiksi tulevia vierailijoita varten.

Itseilmoittautuminen ja -uloskirjautuminen

Vieraiden saapumisen ja lähtemisen tehostaminen

Yhden tai useamman itseilmoittautumis- ja uloskirjautumispisteen lisääminen tehostaa vierailjoiden kirjautumisia ja vähentää jonojen syntymistä aulatiskille varsinkin ruuhkahetkinä. Itsekirjautuminen sopii hyvin myös kiinteistössä usein käyville vieraille ja vierailijaryhmille.

Vierailut miehittämättömissä auloissa

Kohteissa, joissa ei ole aulahenkilöstöä, jolle ilmoittaudutaan, sisään- ja uloskirjautumiset hoituvat kokonaan itseilmoittautumisella.

Itseilmoittautuminen

Vieras on saanut puhelimeensa tekstiviestinä vierailumuistutuksen yhteydessä 4-numeroisen pin-koodin itseilmoittautumista varten, jolla hän tekee saapuessaan helpon ilmoittautumisen kohteessa olevaan inBliss infokeskukseen tai 10” tai 32” itseilmoittautumisnäytölle.

 
Vaihtoehtoisesti hän kirjottaa nimensä tekstikenttään tai valitsee sen vierailijoiden nimilistasta, jos ei ole kieltänyt nimensä julkaisemista siinä.

Ajoneuvojen rekisterinumerot

Vierailija täyttää oikeaan kenttään ajoneuvonsa rekisterinumeron, joka tallentuu järjestelmän rekisterinumeroiden hallintaan.

Vierailijakortit itseilmoittautuessa

Vierailija saa vierailijakortin suoraan kohteessa olevasta inBliss infokeskuksesta itseilmoittautumisen yhteydessä.

Uloskirjautuminen

Lähitessään vieras kirjautuu ulos tekstiviestissä saamallaan 4-numeroisella pin-koodilla kirjoittamalla nimensä inBliss infokeskuksen  tai 10” tai 32” itseilmoittautumisnäytön tekstikenttään tai valitsemalla sen vierailijoiden nimilistasta, jos ei ole kieltänyt nimensä julkaisemista siinä.     

Kustomoitavat viestit vieraalle ilmoittautuessa

Järjestelmä lähettää itsenäisesti sisäänkirjautuneelle vieraalle tekstiviestin, joka on esim. tervetuloa-toivotus ja opastus tai ohje odottaa aulassa kutsujan saapumista. Se sisältää myös kutsujan nimen ja puhelinnumeron linkkinä. Viestit kustomoidaan kiinteistö- tai yritys-/osastokohtaisesti.

Opastus perille suurissa kiinteistöissä

Suurissa monen oven tai reitin kiinteistöissä vierailija saa aina siitä kohdasta, jossa ilmoittautuu opastuksen tilaan, johon on menossa. Opastus voidaan esittää infokeskuksen näytöllä pohjakuvina (kiinteistö toimittaa kuvat) ja reitteinä ja/tai lähettää tekstiviestinä vierailijan puhelimeen.

Hinnoitellaan erikseen

Videosoitto-ominaisuus, virtuaalietärespa

Vähentää aulan henkilöresurssien tarvetta

Videosoitto-ominaisuus mahdollistaa yhden aulahenkilön pitämisen silloin, kun vain tauko- ja poikkeustilanteissa tarvitaan lisäresursseja. Se mahdollistaa myös kokonaan miehittämättömän aulan tarjoamalla aulapalvelun etänä.

Soitto inBliss infokeskuksesta

Vierailija voi soittaa videosoiton inBliss infokeskuksesta suoraan aulahenkilölle.

Videosoitto applikaatio aulahenkilölle

Aulahenkilö vastaanottaa inBliss infokeskusesta soitetut puhelut suoraan mobiiliapplikaatiolla missä tahansa. Tämä tuo lisäarvoa aulahenkilön kerroskierrosten ja taukojen aikana tai kohteissa, joissa aulahenkilö istuu kauempana sisääntulosta tai tekee etätyötä.

Pakettien vastaanotto

Saaapuneiden ja noudettuje pakettien hallinta

Työkalu kiinteistöön saapuneiden ja noudettujen pakettien kirjaamiseen. Aulahenkilö vastaanottaa kiinteistöön saapuvat paketit ja lisää ne järjestelmään. Järjestelmä lähettää paketin saajalle tiedon saapuneesta lähetyksestä. Paketin haun jälkeen aulahenkilö merkkaa sen järjestelmään noudetuksi

Avainten hallinta

Aulassa säilytettävien avainten hallinta

Työkalu aulahenkilölle avainten hallintaan ja noudettavien ja palautettavien avainten kirjaamiseen. Aulassa säilytetään lukittujen tilojen avaimia, joita henkilöt noutavat ja palauttavat tilojen käytön yhteydessä.

Integraatio kulunvalvontajärjestelmään

Ovien ja hissien käyttö samalla koodilla

inBliss järjestelmään on toteutettu inegraatioita Vierailijahallinnan ja kohteen kulunvalvontajärjestelmän  välille mahdollistamaan esim. lukituista ovista ja hisseistä liikkuminen vierailun aikana järjestelmästä saadulla koodilla. inBliss järjestelmä mahdollistaa kaikki digitaaliset rajapinnat, mutta kulunvalvontajärjestelmien käytännöt vaihtelevat. Siksi integraatiomahdollisuus ja -kustannus selvitetään aina erikseen kulunvalvonnan tuottajan kanssa.

Hinnoitellaan erikseen

Vierailutietojen poistuminen säädetyssä ajassa

Henkilötietojen suojaaminen

Vierailijatiedot poistuvat järjestelmästä kiinteistön tarpeisiin säädetyssä ajassa, johon vaikuttaa mm. henkilötietolaki sekä tietojen säilyttäminen kirjanpitoa varten verotuksellisista syistä.

 

Vierailija voi kieltää nimensä näkymisen kirjautumislaitteiden nimilistassa.  

Vierailihajallinnan laitteet

Kosketusnäytöt itseilmoittautumiseen ja -uloskirjautumiseen

10″ kosketusnäyttö itseilmoittautumiseen ja -uoskirjautumiseen
32″ kosketusnäyttö itseilmoittautumiseen ja -uoskirjautumiseen

 

 

 

 

 

10” ilmoittautumisnäyttö on ammattilaatuinen kosketusnäyttö, jolla vierailijat voivat kirjautua sisään ja ulos järjestelmästä tekstiviestillä saamillaan pin-koodeilla, kirjoittamalla oman nimensä tekstikenttään tai valitsemalla nimensä vierailijoiden nimilistasta silloin kun ei ole kieltänyt nimensä näkymistä listassa. Koteloitu näyttö voidaan koteloida ja asentaa jalallisena lattialle tai aulatiskille. Kohteessa voi olla useita ilmoittautumispisteitä estämään jonojen muodostumista. 

32” ilmoittautumisnäyttö on ammattilaatuinen kosketusnäyttö, jolla vierailijat voivat kirjautua sisään ja ulos järjestelmästä tekstiviestillä saamillaan pin-koodeilla, kirjoittamalla oman nimensä tekstikenttään tai valitsemalla nimensä vierailijoiden nimilistasta silloin kun ei ole kieltänyt nimensä näkymistä listassa. Koteloitu näyttö voidaan asentaa jalallisena lattialle tai aulatiskille. Kohteessa voi olla useita ilmoittautumispisteitä välttämään jonojen muodostumista. 

inBliss Infokeskus

Toiminnallisuus

 

Vapaasti seisova ja liikuteltava infokeskus
Seinäasenteinen infokeskus

inBliss infokeskus on inBlissin suosituin aulalaite, joka löytyy kymmenistä suurista kiinteistöistä. Tyylikkäästi koteloituna suuri näyttö ja viereinen kosketuspad on helpompi ja hygieenisempi käyttää kuin suuret kosketusnäytöt.

55” näytölle voidaan valita mitä tahansa kohteen omia tai inBliss infonäyttöjärjestelmän sisältöjä. 10” valintapadilta voi mm. vaihtaa ison näytön sisältöjä, tehdä itseilmoittautumisen ja uloskirjautumisen, printata vierailijakortin ja soittaa videopuheluita kauempana olevalle aulahenkilölle.

Tyylikäs ja minimalistinen vapaasti seisova infokeskus voidaan sijoittaa joustavasti tilassa ja siirtää tarvittaessa. 55” näyttö ja 10” valintapad asennetaan vierekkäin tukevaan metalliseen näyttötelineeseen, joka koteloidaan minimalistisella patentoidulla (Suomi ja USA) inBliss Framellä. Kotelo peittää kaiken tekniikan ja jättää vain näyttöpinnat esille. Valittavissa mustasta tai valkoisesta, matta- tai kiiltäväpintaisesta akryylista.

55” näyttö ja 10” valintapad vierekkäin mustassa tai valkoisessa seinäasenteisessa yhtenäisessä inBliss Frame-seinäkotelossa, joka peittää kaiken tekniikan. Kotelo on saatavissa myös metallisena, jolloin se voidaan maalata halutulla värillä.

Hygieninen suojakalvo kosketuspinnalle
Hygieninen suojakalvo kosketuspinnalle

Kaikkien Vierailijahallinnan laitteiden kosketuspinnat voidaan suojata ainutlaatuisella hygieenisellä kalvolla, jonka tekniikka tappaa yli 99% bakteereista, testattu ja käytössä sairaalaympäristöissä.

Vierailijakorttitulostin
Vierailijakorttitulostin

Voidaan integroida infokeskukseen tai sijoittaa aulatiskille. Tulostaa tarroja, jotka sopivat yleisimpiin muovisiin vierailijakorttikoteloihin kiinnitettäväksi vaatteeseen tai ripustettavaksi kaulaan. Myös tarrarullat saatavissa.

Video-ovikello

Toiminnallisuus

 

Näytön sisältö

inBliss Video-ovikello on esim. aulahenkilön työkalu kauempana tai toisessa rakennuksessa olevan lukitun oven avaamiseen ja vierailijoiden näkemiseen.

Lukitun oven lähelle lämmitettyyn tilaan asennettavassa video-ovikellossa on 10” kosketusnäyttö, kamera ja ovikello halutun värisessä yhtenäisessä inBliss Frame -kotelossa. Vierailija painaa ovikelloa, mikä avaa videoyhteyden aulahenkilölle. Nähtyään vieraat aulahenkilö voi avata oven erillisellä kohteen kulunvalvontaan kuuluvalla avauspainikkeella.

Video-ovikelloon kuuluvassa 10” näytössä voi olla kosketusnäytön alareunan valikosta valittavana inBliss infonäyttöjärjestelmän sisältöjä vierailijoiden katseltavaksi odottaessa; esim. kiinteistöinfo, rakennuksen yrityslista tai kellonaika ja säätiedote.

inBliss Digital Signage - Infonäyttöjärjestelmä

inBliss Digital Signage

- Infonäyttöjärjestelmä

Pähkinänkuoressa

Kaikki tunnetut sisältömallit käytettävissä

 

Jokaisella sisältömallilla helppo ja nopea muokkausympäristö

 

Näytön jako haluttuihin sisältöihin

 

Sisällöt näkyvät näytöllä halutussa koossa ja kohdassa haluttuina aikoina

 

Integraatiomahdollisuudet ulkoisiin sisältölähteisiin

 

Kustomoidut ratkaisut mahdollisia

Ominaisuudet

inBliss Digital Signage hinnoitellaan näyttökohtaisesti. Kaikki listan ominaisuudet kuuluvat järjestelmään.

Käyttö kiinteistössä

Helppo ja selkeä käytettävyys

Näyttökohtainen hinnoittelu

Kaikki järjestelmän perussisältömallit käytettävissä

Valtuutetut käyttäjät voivat muokata infonäyttöjen sisältöjä

Sisällöt esitettävissä kaikissa valituissa kiinteistön näytöissä

Osana kokonaisvaltaista inBliss All-in-One -järjestelmää

Näytön jako

Kaikki näytöt ja näyttöasennot

Järjestelmällä muokataan sisällöt tyylikkäästi kaiken kokoisille näytöille sekä video- ja led-seinille, jotka voivat olla vaaka- tai pystyasenteisia ja haluttua kokoa ja mallia.

Useita sisältöä samaan aikaan

Näytöllä voi samanaikaisesti esittää eri sisältöjä halutun kokoisissa alueissa. Järjestelmän Rakenteissa näyttö jaetaan alueisiin, joihin valitaan sisällöt niiden hallintapaneelista. Alueita ja sisältöjä on helppoa muokata koska tahansa. inBliss infonäytöllä voi olla samaan aikaan esim. video- ja kuva-playlist, tiedotteita, sää, päiväys ja kerroslista.

Yksilölliset tai yhteiset sisällöt kiinteistössä

Kullekin näytölle voidaan tehdä oma sisältö tai käyttää samoja sisältöjä kiinteistön kaikilla tai valituilla näytöillä.

Sisältöjen ajastaminen

Automaattisesti pyörivät sisällöt

Ajasta kaikki näytön sisällöt yksilölliset näkymään, vaihtumaan ja poistumaan ajastetusti; tunnin, minuutin tai sekunnin tarkkuudella, haluttuina viikonpäivinä ja kuukausina. Myös sisältöjen sisäiset infot voidaan yleensä ajastetaa.

Oletussisällöt

Aseta kullekin näytölle oletussisältö ja aika, jonka jälkeen näyttö palaa esittämään oletussisältöä esim. sen jälkeen, kun vieraiilja on valinnut ohjauspaneelista haluamansa sisällön. Sisältöjä ja aikaa voi vaihtaa järjestelmästä.

Infonäyttösisältöjen tarkastelu

Selaimella missä tahansa

Muokkaa näytön sisältöjä ja tarkastele niitä reaaliajassa paikan päällä tai missä haluat järjestelmän Näytöt – toiminnon Katso-kohdasta. Huomaa proaktiivisesti värikoodeista ja hälytysviesteistä näytöillä olevat häiriöt. Virkistä näyttö tarvittaessa suoraan selainnäkymästä.

Tiedostojen lataaminen järjestelmään

Uusien sisältötiedostojen lataaminen järjestelmään

Lataa suoraan omalta koneeltasi järjestelmän Mediatiedostoihin ja Dokumentteihin sellaiset tiedostot, joita haluat esittää infonäyttöjen sisällöissä.

Mediatiedostot

Visuaalinen ja helppokäyttöinen työkalu kuvien, videoiden (myös 4K) ja äänitiedostojen lisäämiseen, poistamiseen, säilyttämiseen ja tarkasteluun. Nimeä tiedostot ja anna niille kuvaus. Sallittujen tiedostomuotojen opastus. 

Dokumentit

Nopea työkalu omien pdf, Excel (xlsx), Word (Docx) ja PowerPoint (pptx) -dokumenttien lisäämiseen, poistamiseen, säilyttämiseen ja tarkasteluun. Nimeä tiedostot ja anna niille kuvaus.

Infonäyttöjen perussisällöt

Viimeistelty sisältöjen hallintaympäristö

Uusista sisältötarpeista on kehitetty aina uudet ominaisuudet inBilss infonäyttöjärjestelmään, joka mahdollistaa tänä päivänä kaikki tunnetut infonäyttöjen sisällöt.  

 

Järjestelmän sisältöjen hallintapaneelissa selaimessa on valittavissa jokaiselle sisältömallille oma viimeistelty ympäristö, jossa helpoilla työkaluilla kutakin sisältöä muokataan nopeasti. Jokainen sisältö näkyy näytöllä halutussa koossa ja kohdassa ja haluttuina aikoina. 

 

Kaikki sisällöt voidaan esittää pysty- ja vaakanäytöillä.

Aina käytettävissä

Jokaisella inBliss infonäytöllä on aina käytettävissä alla esitellyt perussisällöt, joita on helppoa vaihtaa ja muokata koska tahansa. Kiinteistön käyttöliittymään otetaan näkyviin vain kulloinkin käytössä olevat ominaisuudet, mikä tekee käytöstä selkeää ja helppoa.

Soittolista

Lisää video- kuva- ja äänisisältöjä soittolistaan. Valitse esitettävän videon, kuvan tai äänen kesto näytöllä pyörivässä soittoistassa. Poista ja järjestä sisältöjä visuaalisilla työkaluilla. Soittolistaa voidaan esittää koko näytöllä tai valitulla osalla näyttöä.

Tekstisisältö

Lisää ja poista helposti tekstisisältöjä. Anna tekstisisällölle otsikko ja kirjoita teksti vappaatestikenttiin. Valitse halutessasi kuva tekstin yhteyteen.

Valmiit pohjat

Uusien tyylikkäiden infonäyttösisältöjen luonti nopeasti. Valmiit pohjat ovat ns. luonnoksia, joiden sisällön voi täyttää hetkessä. Valitse monipuolisesta valikoimasta taustakuva ja kirjoita sen päälle luotuihin valmisiin kohtiin otsikko sekä sisältöteksti.  Voit halutessasi muuttaa tekstin fonttia ja väriä.

HTML-sisältö, some, uutiset, kartat, pörssikurssit jne.

Valitse valmiista listasta parilla klikkauksella ulkoisista HTML-syötteistä integroitavia sisältöjä. Valmiissa listassa on paljon HTML-sisältöjä, esim. Twitter-feedit, Bitcoin- tai muu pörssikurssi, Euronews , HS, YLE sekä muiden uutiskanavien syötteet, Kohdekartta haluttuun pisteeseen, jne. Listalla olevien syötteiden lisäksi voidaan ottaa käyttöön mitä tahansa muita saatavilla olevia HTML-sisältöjä.

WWW-sisällöt

Valitse hetkessä mitä tahansa nettisivuja esitettäväksi inBliss infonäytöillä. Otsikoi sisältö, kopioi linkki URL-kenttään ja klikkaa valikosta, kuinka kauan sisältöä esitetään kerrallaan.

Uutisnauha

Valitse esim. näytön alareunaan liikkuvana tikkeritekstinä esitettävät uutisotsikot haluamistasi uutislähteistä.

Säätiedote

Valitse kaupunki ja paikkakunta sekä ajankohta, jonka säätä esitetään. Se voi olla nykyinen tai ennusteen aika. Valitse myös esityskieli. Säätiedote esitetään näyöllä halutulla ulkoasulla ja halutussa koossa.

Liikenneaikataulu

Valitse kiinteistön läheiset julkisten liikennevälineiden pysäkit sekä näytettävien lähtöjen määrä ja esityskieli. Näytöllä esitetään reaaliajassa esim. pysäkkejä lähestyvät linja-autot oikeassa järjestyksessä. 

Kellonaika, päiväys ja ajastus

Valitse näytölle haluamallasi tyylillä kellonaika, päiväys ja /tai ajastustoiminto.

Ruokalista

Ravintola-alan asiantuntijoiden kanssa kehitetty Menu-työkalu. Nimeä listat ja valitse esitettävä kieli. Lisää uusia ruokia tai valitse käytetyt annokset nopeasti muistista. Muokkaa hinnat ja listojen järjestykset. Klikkaa erikoisruokavaliotunnisteet oikeisiin kohtiin. Ruokalistasisältö toimii myös osana TIlavarausjärjestelmän Catering-ominaisuuksia.

Yritys-, osasto- ja asukaslistat

Luo ja nimeä tarvittava määrä erilaisia listoja kiinteistön näytöille. Samaa listaa voidaan näyttää valituilla tai kaikilla näytöillä. Nimeä ja otsikoi listassa olevat nimet.  Valitse vetovalikoista kullekin riville oikea rakennus, porras ja kerros, jotka on syötetty  järjestelmän Tilojen hallinnassa. Valitse valikosta useasta vaihtoehdosta listan järjestyksen logiikka. Valitse rakenne listan sijoitteluun näytöllä eri vaihtoehdoista.

Opastus

Liitä yritys-, osasto- ja asukaslistoihin opastiedot. Voit valita tyylin eri vaihtoehdoista. Täytä lisäksi opasteteksti haluttujen nimien kohdalle vapaatekstikenttäään. 

 

Kokonaisvaltainen opastus voidaan toteuttaa esim. pohjakuvina inBliss infokeskuksissa. Silloin kiinteistön jokaisen infokeskuksen näytöllä esitetään pohjakuvassa ”olet tässä” -merkki. Viereisestä kosketuspaneelista valitaan listasta esim. osasto, jonne ollaan menossa, jolloin pohjakuvassa esitetään reitti perille. 

 

Kokonaisvaltainen tekstiviestiopastus on myös osa inBliss Vierailijahallinnan ominaisuuksia.

Integroidut rajapinnat

Järjestelmään on toteutettu useita rajapintoja kolmansien osapuolien sisältölähteisiin. Esim. kun ravintola julkaisee ruokalistan nettisivuillaan, tiedot voidaan rajapinnan avulla hakea automaattisesti päivittymään inBliss infonäytöille. 

 

inBliss järjestelmä mahdollistaa kaikki digitaaliset rajapinnat, mutta jokaisen yhtiön käytännöt ja valmiudet digitaalisen informaation siirtämiseen vaihtelevat. Siksi integraatiomahdollisuus ja -kustannus selvitetään aina erikseen sisällöntuottajan kanssa.

Still-maisemaelokuvat

inBliss Movies

Laadukkaat, näyttävät ja rentouttavat 4K inBliss Movies-videot on kuvattu Suomen luonnosta, Euroopan suurkaupungeissa ja Välimeren rannoilla. Still-videot on kuvattu kamera paikallaan, jolloin katsojalle välittyy rauhoittava ja ikkunanomainen fiilis näytöllä pyörivästä maisemaelokuvasta.

inBliss Frame™  -kehystys tukee vaikutelman luonnollisuutta peittäen näyttöratkaisun kaiken tekniikan.

Valmiiden elokuvausryhmän tuottamien inBliss Movies-videoiden lisäksi asiakkaan yksilölliset toteutukset onnistuvat, kuten Nesteen pääkonttorin aulan 98″ infonäytöllä esitettävät maisemaelokuvat Suomalaisista luontomaisemista.

inBliss Info Tab

Sisäisen viestinnän järjestelmä

inBliss Info Tab on infonäyttömarkkinoiden helpoin ja nopein väline luoda tiedotteita näytöille ja mobiiliapplikaatioille. Sisällön luominen käy sekunneissa –  ja kuitenkin kyseessä on monipuolinen ja kattava sisäisen viestinnän järjestelmä, joka tavoittaa ihmiset sekä kiinteistössä että etänä.

Käyttö

Lisää ja nimeä tiedote. Klikkaa millä näytöillä haluat esittää sen. Klikkaa, jos haluat sen näkyviin inBliss Kiinteistö Applikaatioon. Valitse, milloin haluat poistaa tiedotteen. Jos et valitse ajankohtaa, se poistuu säädetyssä ajassa, ja sekin on muokattavissa järjestelmässä.

Kiireelliset tiedot näytöillä

Klikkaa kiireellisyysmerkintä. Jos infonäytöllä on useita tiedotteita, kiireellinen tiedote menee listan kärkeen ja saa tärkeän tiedotteen symbolin.

Kiireellisten tiedotteiden push-ilmoitukset applikaatioilla

Kiireellisestä tiedotteesta klikkauksella mobiili applikaation käyttäjille push-ilmoitus. Näin tärkeimmät tiedotteet tavoittavat kiinteistössä olevien lisäksi esim. etätyöskentelijät.

Ilmoitusten alueet eli ”ilmoitustaulut” infonäytöillä

Info Tabille määritellään järjestelmässä tyylikkäät ”ilmoitustaulut” eli kohdat, joilla ilmoitukset esitetään rakennuksen infonäytöillä. Ne skaalautuvat sopivan kokoisiksi ilmoitusmäärän mukaan. Niissä voi olla himmeä pohjaväri, jolloin ilmoitukset näkyvät myös esim. videosisältöjen päällä. Jos yhtään Info Tab -ilmoitusta ei ole käytössä, ei ilmoitustaulualuetta esitetä olleenkaan.

Omat Info Tab -näytöt

Info Tabeille on valikoimassa myös omat koteloidut 10” ja 23” näytöt silloin, kun ilmoitussisältöä ei haluta esittää kohteen yleisillä infonäytöillä tai halutaan tehostaa infonäyttöjen lisäksi esim. opastusta lisänäytöillä.

Kaikkiin tarpeisiin

Jokaisella kiinteistöllä on tarpeita, joihin Info Tab sopii. Suurten kiinteistöjen lisäksi se vastaa hyvin myös esim. tapahtumien, ravintoloiden ja laitosympäristöjen tarpeisiin. Sillä voi esittää helposti ja kattavasti kaikenlaista viestintää. Esim. pidempiaikainen ilmoitus voi olla aukioloajat tai hinnasto. Tarpeellinen akuuttiviesti voi kertoa: ”Hissi on rikki ja korjaaja tilattu”. Pysyvämpi Info Tabin sisältö on opastus lähimmän hissin tai wc:n luo tai vaikka koko kiinteistön opastus.

Kattava Info Tab -esittely

Lue lisää inBliss Info Tabin käytöstä osana inBliss järjestelmää tai itsenäisenä sisäisen viestinnän kokoaisuutena, johon kuuluu myös tyylikkäät näytöt omilta Info Tab – sivuilta.

Tilavaraukseen liittyvät infonäyttösisällöt

Tilavarauksen infonäyttösisällöt

Kiinteistössä olevasta inBliss Tilavarauksen (linkki) reaaliaikaiset koontilistat voidaan esitellä esim. aulan infonäytöllä tai interaktiivisessa infokeskuksessa. Catering-koontilistat tehostavat ravintolahenkilöstön työskentelyä keittiön infonäytöllä tai padillä. Niitä hallinnoidaan samasta selain näkymästä kuin muitakin infonäyttöjen sisältöä.

Huonevarauslista

Hallinnoi helposti selaimessa kiinteistön inBliss infonäytöillä näkyvää tilavarausten koontilistaa. Nimeä käyttöliittymässä lista vapaatekstikenttään. Valitse, minkä varattavien huoneiden tiedot haluat näytön varauslistalle näkyviin ja valitse kuinka monta varausta haluat näyttää kerralla. Vierailijat näkevät aulaan saapuessaan listassa oman palaverinsa, sen sijainnin ja ohjeet perille.

Catering-lista keittiön infonäytöillä

Hallinnoi selaimessa catering-tarjoajan työskentelyä helpottavia koontilistoja, joita voidaan esittää esim. tarjoiluhenkilökunnan tableteilla tai keittiön infonäytöllä. Luo ja nimeä catering-koontinäkymiä. Valitse, mitkä varattavat huoneet ovat mukana koontinäkymässä. Valitse erikoisominaisuuksia, kuten koontilistan jäjestyksen logiikka (esim. aikajärjestys), hoitaako varaaja omat kahvit ja tilaa vain tarjoilut, otetaanko mukaan viitekenttiä jne.

Vierailijahallintaan liittyvät infonäyttösisällöt

Kiinteistössä olevasta inBliss Vierailijahallinnan (linkki) infonäytöillä käytettäviä toimintoja hallinnoidaan joustavasti myös keskitetystä käyttöliittymästä yhdessä muiden näyttösisältöjen kanssa.

Videosoitto

Videosoittosisältö (linkki ylös) on käytössä inBliss infokeskuksissa, joissa on 55” näytön vierellä 10” kosketusnäyttö. Videosoittotoiminta otetaan käyttöön kaikilla halutuilla infokeskuksilla kiinteistöissä, asemoidaan haluttuun kohtaan näyttöä tai poistetaan käytöstä samassa näyttösisältöjen hallintapaneelissa.

Itseilmoittautuminen ja vierailijakorttitulostin

Myös infokeskuksessa käytettävä Vierailijahallinnan itseilmoittautuminen ja sen kanssa optiona toimiva vierailijakorttitulostin otetaan käyttöön haluttuihin infokeskuksiin kiinteistössä samasta sisältöjen hallintapaneelista. Vastaavasti kiinteistön muuttuessa toimintojen poisto valituilta näytöiltä tapahtuu yhdellä klikkauksella.

inBliss infokeskus ohjauspaneeli

inBliss infokeskuksen pienempi näyttö on 10” kosketusnäyttö eli ohjauspaneeli. Se toimii ison näytön kaukosäätimenä, jolloin siinä olevista kosketuspainikkeista voi vaihtaa isolla näytöllä näkyviä sisältöjä, kuten valita halutessaan näkyviin esim. lähiliikenteen aikataulut. Halutun esityssisällön jälkeen oletussisältö palautuu isolle näytölle esim. 20 sekunnin (aika säädettävissä järjestelmästä) jälkeen. 

 

Ohjauspaneeli toimii myös infokeskuksen itseilmoittautmis- ja uloskirjautumisen kosketusnäyttönä. 

 

Kiinteistön ohjauspaneelit nimetään, otetaan käyttöön ja poistetaan käytöstä Sisältöjen hallintapaneelista.  Samalla niihin valitaan sisällöksi esim. Tilavaraukseen kuuluva Itseilmoittautuminen.

Infonäyttöjärjestelmän laitteet

inBliss Infonäytöt

 

 

 

 

Käyttökohteet

 

 

 

 

inBliss infokeskus
inBliss Frame -kehystys

 

 

 

 

 

 

 

 

Led-seinät

Tarjontaan kuuluu 10” – 98” tuumaisia näyttöjä useassa eri koossa sekä 16/8 että 24/7 -käyttöihin. 

Ikkuna- ja ulkonäytöt ovat 55”. inBliss infonäytöt voidaan asentaa pysty- tai vaaka-asentoon. Jokaisella kiinteistön näytöllä voidaan käyttää inBliss infonäyttöjärjestelmää.  

 

inBliss infonäyttöjärjestelmässä on integraatio yleisimpien teollisen standardien mukaisten näyttöjen käyttöjärjestelmiin (webOS), jolloin ulkoista palyer-laitetta ei tarvita. Tarvittaessa voidaan kuitenkin käyttää player-laitteita (kuten MacMini tai AOpen).

inBliss infonäytöille on monia suosittuja käyttökohteita. inBliss on esim. KONEen ainoa sertifioitu näyttöratkaisujen toimittaja.


Tutustu seuraaviin inBliss infonäyttöjen konsepteihin/käyttökohteisiin: aulanäytöt, hissinäytöt, ulkonäytöt ja ravintolanäytöt.

Interaktiivinen, tyylikäs ja jokaiseen aulaympäristöön sopiva inBliss infokeskus on yksi suosituimpia inBliss-tuotteita ja löytyy kymmenistä Suomen suurimpien kiinteistöjen auloista. Se toimii itsenäisenä ratkaisuna tai osana inBliss Vierailijahallintaa.

inBliss on kehittänyt ja patentoinut Suomessa ja USAssa näyttöjen kehysratkaisun, joka peittää teknologian ja korostaa näytön sisältöä. Se pidentää näytön käyttöikää suojaten sitä pölyltä ja kolhuilta. 

 

Mallistossa on leveämmät kehykset sekä minimalistisempi kotelo kaikille yleisille näyttövaihtoehdoille. Myös kustomoinnit ovat mahdollisia. Materiaali on kiiltävä tai mattapintaista akryyliä tai metallia, mallista ja kohteesta riippuen. Kehyksen väri on valittavissa. 

 

inBliss Frame suunnittelu edustaa tyylikästä suomalaista designisia ja valmistus tehdään alusta loppuun Suomessa.

Myös led-seinillä voidaan esittää infonäyttöjärjestelmän sisältöjä. Tarjontaan kuuluu laadukkaat led-seinät sisä- ja ulkotiloihin. inBliss led-seinäkonspeti sisältää asennuksen, led-seinän, huollon ja ylläpidon. Lisäksi inBliss tarjoaa led-seinille mainosmyyntiyhteistyotä, koska vilkkaisiin paikkoihin asennetut led-seinät ovat 

hyviä tulolähteitä kiinteistöille.

inBliss Mobiiliapplikaatiot

Hyödyt

Käyttäjät

Kielet

Yhteensopivuus

Kustomoitava ilme

Applikaatioiden sisältöjen päivittäminen

inBliss mobiiliapplikaatiot tuovat kustannussäästöjä ja tehostavat toimitoja. Kiinteistö Applikaatio korvaa kalliita ja hankalaksi koettuja järjestelmiä, kuten intranetin, vikailmoitusjärjestelmän ja palautekäytännöt. Aula Applikaatio tehostaa aulahenkilöstön työskentelyä ja mahdollistaa aulahenkilöstön minimoimisen.

Applikaatioista hyötyvät rakennuksen käyttäjät ja vuokralaisyritykse, kiinteistöjohto, ravintolat sekä muut palvelut ja sidosryhmät. Applikaatiot helpottavat informaation kulkua ja monia toimintoja etätyöläisille ja paljon matkustaville.

Suomi ja englanti. Muut kielet lisättävissä tarvittaessa.

Käytössä iOS ja Android-laitteissa, toiminta synkronissa koko inBliss järjestelmän kanssa.

inBliss applikaatio on aina kohteen oma appi, joka nimetään ja kustomoidaan asiakkaan ilmeellä, värillä, tyylillä ja logolla. Näin se toimii myös kiinteistön modernina käyntikorttina ja vahvistaa kiinteistön brändiarvoa. 

Sisältöjä voidaan hallita ja lisätä sekä suoraan applikaatiolta että järjestelmän selainkäyttöliittymästä. Sisältö toimii itsenäisesti tai synkronissa käytössä olevan inbliss järjestelmän kanssa, jolloin esim. tiedotteet päivittyvät samalla kertaa esim. rakennuksen ulko-, aula- ja hissinäytöille sekä applikaatioon. Applikaatiosta tehtävät varaukset päivittyvät aina koko kiinteistössä olevaan inBliss Tilavarausjärjestelmään. 

Kiinteistö Applikaatio

Suuriin kiinteistöihin ja monen yrityksen tai -osaston rakennuksiin. Applikaatiossa on selkeä toteutus ja monipuolinen ja tarpeellinen sisältökokonaisuus, eikä mitään ylimääräistä: Yritys- tai osastoesittelyt yhteystietolinkkeineen, tiedotteet kuvilla ja teksteillä, ravintolan infot ja ruokalistat, vikailmoitus- ja palautekanavat, kiinteistön tärkeät yhteystiedot linkeillä, palveluiden esittelyt teksti- ja kuvapaikoilla ja yhteystietolinkeillä, oma ilmoituskanava vuokralaisille ja osastoille, tilavaraukset sekä omien varausten hallinnointinäkymä. Push-ilmoitukset tärkeiden ilmoitusten esittämiseen puhelimen näytöllä välittömästi. 


Jos kiinteistössä on inBliss infonäyttöjä, saadaan samat ilmoitukset sekä halutuille näytöille että applikaatioon inBliss Info Tabilla. 

Tilavaraus Applikaatio

Tilat varataan usein muualla kuin tietokoneen äärellä. Tilavaraus applikaatio on ketterin tapa liikkuessa tai kiireessä tehtäviin varauksiin.

 

inBliss Tilavaraus applikaatiossa on inBliss Tilavarausjärjestelmän selkeät varaustoiminnot sekä omien varausten näkymä, josta voi nopeasti tarkastella, hallinnoida ja tehdä tarvittavia muutoksia omiin varauksiin.

 

Toimii synkronissa Tilavarausjärjestelmään, jolloin myös applikaatiosta tehdyt varaukset näkyvät heti selaimen kalenterijärjestelmässä  (ja päinvastoin) sekä ovenpieli- ja aulanäytöillä. Varaukset myös tallentuvat laskutusta varten järjestelmän tuottamiin varausraportteihin maksullisten tilojen ympäristössä.

inBliss Kerrostalo Applikaatio

Kerrostalo appi kuuluu inBliss Kerrostalojärjestelmään rappuun sijoitettavan infonäytön kanssa. Siinä on Kiinteistö Applikaation tyylinen, mutta kerrostaloihin räätälöity sisältökokonaisuus, jonka kaikkia ominaisuuksia hallinnoidaan suoraan applikaatiosta.

 

Push-ilmoitukset tärkeiden ilmoitusten esittämiseen puhelimen näytöllä välittömästi.

inBliss Aula Applikaatio

Videosoitto applikaatio, jolla aulahenkilö, liikkuva vartija tai kauempana istuva kiinteistön yhteyshenkilö voi vastaanottaa vierailijoiden esim. inBliss infokeskuksesta soittamia videopuheluita missä tahansa samassa rakennuksessa tai vaikka etänä. 

 

Aula appi tehostaa aulahenkilöstön työskentelyä. Se mahdollistaa etäaulan tai yhden henkilön miehityksen, kun tavoitettavuus on mahdollista rakennuskierrosten ja taukojen aikana.