inBliss Järjestelmä

Helppokäyttöinen kokonaisjärjestelmä

inBliss Solution
Pilvipohjainen inBliss Smart järjestelmä edistää kiinteistöjen ja yritysten jokapäiväistä toimintaa ja parantaa käyttäjäkokemusta. Uuden polven teknologia mahdollistaa käyttäjilleen inspiroivan, vaivattoman ja elämyksellisen IoT-ympäristön.
Innovatiivinen järjestelmä ja helppo selainkäyttöliittymä yhdistävät ja monipuolistavat toimintoja, säästävät resursseja, tehostavat tilojen käyttöä ja tuovat kustannussäästöjä.  
Oma kotimainen in house -ohjelmistokehitys- sekä huolto- ja ylläpitotiimi takaavat edullisen ja joustavan palvelun, jonka avulla tarjoamme useita valinnaisia toiminnallisuuksia kohteen tarpeet huomioiden. 

inBliss Tilavaraus

järjestelmä_2
inBliss Tilavaraus on markkinoiden monipuolisin ja  käyttäjäystävällisin tilojen ja tarjoilujen sekä muiden resurssien  varausohjelmisto. Se toimii selaimessa ja inBliss applikaatioissa (iOS ja Android).
inBliss Tilavaraus sisältää varaustiedot päivä- ja viikkonäkyminä sekä pohjakuvina, omien varausten listat ja mahdollisuuden varata tiloja varustuksen, kuten laitteiden tai sisustuksen, perusteella.
Innovatiiviseen ohjelmistoon on mahdollista liittää myös ovenpieli-ja aulanäytöt sekä ad hoc-varaukset, sensorit ja merkkivalot. Tilavaraus sisältää integraation kohteessa jo käytössä olevaan Outlook-kalenteriohjelmistoon (O365).

inBliss Vierailijahallinta

K21_aula_1
inBliss Vierailijahallinta toimii osana inBliss näyttö- ja järjestelmäkokonaisuutta. Se on helppo työkalu aulahenkilöille.
Vieraiden itseilmoittautumisen avulla vierailut voidaan hallita myös rakennuksissa, joissa ei ole aulahenkilöitä.
Itseilmoittautumispisteitä eli visitor kioskeja voi olla useita kohdistetusti eri vierailijaryhmille tai helpottamaan ruuhka-aikojen jonoja.

inBliss Applikaatiot

inBliss Kiinteistö Applikaatio

inBliss Kiinteistö App on edistyksellinen, modernin liike-elämän ja kiinteistötoiminnan tarpeisiin suunniteltu mobiiliappi. Helppokäyttöinen sovellus nostaa palveluiden käyttöastetta ja parantaa esim. business parkin tiedonkulkua ja turvallisuutta. Se palvelee kiinteistön omistajaa, palveluntarjoajia, vuokralaisia ja rakennuksen käyttäjiä.

inBliss Tilavaraus Applikaatio

inBliss Tilavaraus App voi olla osa Kiinteistö Appia tai itsenäinen sovellus nopeisiin ja helppoihin tilojen varauksiin missä tahansa. Se toimii osana inBliss Tilavaraus järjestelmää synkronissa ovenpielinäyttöjen ja aulan koontinäyttöjen kanssa. Kaikki inBliss Applikaatiot on tehty sekä iOS että Android -versioiksi.

Info ja opastus

LSC_tupla_1-2-2
inBliss on monipuolinen info- opastusjärjestelmä. Interaktiiviset inBliss infokeskukset ovat tyylikkäitä ja kaiken tarvittavan informaation kattavia aularatkaisuja.
Kiinteistölle räätälöity moderni opastaminen jatkuu aulasta digitaalisilla hissi- ja käytäväopasteilla, käyttäjäystävällisillä mobiilisovelluksilla sekä automaattisesti toimivilla  sensoreilla ja yhdistyy tarvittaessa varaus- ja ilmoittautumistoimintoihin.

inBliss Smart iOT -sensorointi

Työpaja_ovenpieli_3
inBliss on ainoa kotimainen järjestelmä, jossa sensorit on  integroitu kokonaisvaltaiseen kiinteistön tilanhallinnan ja esitystekniikan järjestelmään.
IoT-Sensorien avulla kokoushuoneet, työpisteet ja Ad hoc-tilat voidaan varata ja vapauttaa automaattisesti vain liikkumalla tilassa. Sensoridatan avulla saadaan lisäksi kiinteistökehitykselle tärkeää tietoa tilojen käyttöasteesta. Olosuhdesensorit kertovat monipuolisesti ilmanlaadusta ja etäisyyssensorit käsipaperien käyttöasteesta. 
Analysoitua tietoa voidaan hyödyntää mm. kiinteistön kehittämisessä sekä uusien tehokkaiden ja miellyttävien tilojen ja vastuullisemman energiankäytön suunnittelussa.

Integraatiot

Näyttökuva 2020-8-8 kello 16.51.29
inBliss järjestelmä koostuu avoimista rajapinnoista, joihin voidaan integroida myös muita kiinteistössä käytössä olevia  järjestelmiä niin, että käyttäjä kokee kaiken tapahtuvan saumattomasti samassa järestelmässä.
Tämä helpottaa ja selkeyttää koko rakennuksen toimintoja.  
Integraatioita on toteutettu mm. kulunvalvontaan, lukitukseen, hissitoimintoihin, kalenterijärjestelmiin, ruokalistoihin ja talotekniikkaan.
iB_SRV-4

Haluatko kuulla lisää?