inBliss Infonäytöt

inBliss tarjonnassa on useita eri kokoisia infonäyttöjä sekä interaktiivinen inBliss infokeskus. Näiden lisäksi jokaisella kiinteistön näytöllä, kuten aulanäytöillä, hissinäytöillä, ulkonäytöillä, ravintolanäytöillä sekä LED-seinällä voidaan käyttää inBliss Digital Signage – Infonäyttöjärjestelmää, jossa on integraatio yleisimpien teollisen standardien mukaisten näyttöjen käyttöjärjestelmiin (webOS), jolloin ulkoista palyer-laitetta ei tarvita. Tarvittaessa voidaan kuitenkin käyttää player-laitteita (kuten MacMini tai AOpen).

Infonäytöt

inBliss Infonäytöt on saatavissa 10” – 98” kokoisina sekä 16/8 että 24/7 -käyttöihin. Ikkuna- ja ulkonäytöt ovat 55”. inBliss infonäytöt voidaan asentaa pysty- tai vaaka-asentoon. inBliss Frame -kotelointi integroi näytön tilan sisustukseen, peittää kaiken tekniikan ja pidentää tuotteen käyttöikää.

 

Infonäytöillä esitettävä inBliss Digital Signage on markkinoiden monipuolisin ja helppokäyttöisin näytön sisällönhallintajärjestelmä. Tutustu järjestelmän ominaisuuslistaan tästä

Infokeskus

inBliss Infokeskus on interaktiivinen, tyylikäs ja jokaiseen aulaympäristöön sopiva ratkaisu, joka löytyy kymmenistä Suomen suurimpien kiinteistöjen auloista. Se toimii itsenäisenä ratkaisuna tai osana inBliss Vierailijahallintaa. Valittavissa on vapaasti seisova ja liikuteltava Infokeskus sekä seinäasenteinen infokeskus.

 

55” näytölle voidaan valita mitä tahansa kohteen omia tai inBliss Digital Signage -järjestelmän sisältöjä. 10” valintapadilta voi mm. vaihtaa ison näytön sisältöjä, tehdä itseilmoittautumisen ja uloskirjautumisen, printata vierailijakortin ja soittaa videopuheluita kauempana olevalle aulahenkilölle.

Seinäasenteinen Infokeskus, vapaasti

seisova Infokeskus ja Infonäyttö