inBliss

Miksi inBliss

K21_aula_1
Innovatiivinen ja älykäs inBliss tarjonta on edustettuna upeissa kohteissa, maan suurimmissa yrityksissä ja business parkeissa, kirjastoissa ja museoissa.
Kokonaisvaltaisessa inBliss järjestelmässä integroituvat  saumattomasti monipuolinen digital signage, laadukas av-tarjonta ja moderni iOT mm. kaikkiin kiinteistön varaus- vierailujen hallinnan tarpeisiin.
Kalasatama

Oma huolto- ja ylläpito

Luotettavuus on kunniakysymys. Meillä huolto- ja ylläpito ei rakennu alihankintaketjuisa ja vaihtuvista henkilöistä, vaan oma inBliss huoltotiimi valvoo järjestelmää proaktiivisesti. inBliss Help Deskissä samat henkilöt tuntevat kaikki kohteet auttavat ongelmatilanteissa kuin sisältökysymyksissäkin. 
inBliss infonäyttö

Korkein kotimaisuusaste

Meillä on kotimaista kaikki mahdollinen. Kehykset ja rakenteet tehdään Suomessa. inBliss järjestelmä on tehty alusta asti omassa tuotekehitysyksikössämme. Koodaus ja ylläpito hoidetaan edelleen  toimistostamme Helsingissä. Vain näyttö- ja player-laitteet edustavat kansainvälisiä alan johtavia valmistajia.
inBliss näyttö

Elämyksiä ja hyvinvointia

Meistä hyvinvointi on tärkeintä. Haluamme kuulua suomalaisen hyvinvointiteknologian osaamisen kärkeen. Digitaalinen sisältömme hivelee jo monessa kohteessa kaikkia aisteja ja antaa aivoille tarvittavia taukoja rentouttavalla ääni- ja elokuvamaisemilla. Lisää inBliss hyvinvointia on tulossa. 
Workery

Tekninen laatu

inBliss järjestelmä on oman tuotekehityksemme tulos. Siksi voimme myös huomioida asiakastarpeet ja ajan trendit ja muokata ketterää järjestelmää. Meillä suunnitteluinsinööri ratkaisee aina laadukkaimman laitekokoonpanon kuhunkin kohteeseen.
Ceiling

Yksilölliset ratkaisut

Koska moni asiakkaamme on alansa kärkeä, myös järjestelmältä vaaditaan yksilöllisyyttä. Meillä on alan monipuolisin tuotemallisto, mutta teemme myös räätälöintiä, integraatioita ja yksilöllisiä toteutuksia vaativimpiinkin kohteisiin.  
K21_ruoka_4

Helppo sisällönhallinta

Aluksi testasimme markkinoilla olevat järjestelmät ja totesimme ne hankaliksi. Teimme itse niin helpon käyttöliittymän, että kuka tahansa osaa tehdä varauksia, päivittää sisältöä ja lisätä infoa helposti.

Visuaalisuus

inBlississä kaikki on kaunista. Laitteet kehystetään tyylikkäästi ja tekniikka piilotetaan. inBliss Frame kehystyksellä on patentit Suomessa ja USAssa. Käyttöliittymäkin on selkeän miellyttävä. Sisältö toteutetaan halutulla ilmeellä.
inBliss Elevator
multipark-laitteet

Pitkä elinkaari

Kustannustasomme on monessa mielessä kilpailukykyinen. inBliss järjestelmässä monia toimintoja voidaan yhdistää ja automatisoida. Organisaatiomme on ketterä eikä sisällä alalle tyypillisiä alihankintaketjuja. Laitteet ovat aina teollisen standardin mukaisia uusia malleja, joilla on vuosien takuu ja pitkä elinkaari. Modernia inBliss järjestelmää voidaan päivittää ja sisältöjä muokata kohteen toimintojen kehittyessä, jolloin ratkaisu on kuin uusi vielä vuosien kuluttua hankinnasta. 
Myyrmanni hissi

Haluatko kuulla lisää?

fi