inBliss Näyttöratkaisut

inBliss Hissinäytöt

inBliss on hissinäyttöratkaisujen edelläkävijä ja mm. KONEen sertifioitu hissinäyttöjen toimittaja. Hissinäyttöjen laaja valikoima edustaa innovatiivista muotoilua ja laatua.

inBliss Aulanäytöt​

Aula on koko kohteen käyntikortti, jonka näyttöratkaisu kiinnittää vieraiden huomion ja voi toimia myös ilmoittautumispisteenä. inBliss inforatkaisu aulatiloissa on tärkeä ja monipuolinen viestintäkanava ja samalla näyttävä osa uuden tai uudistettavan aulan ilmettä ja sisustusta.   

inBliss Ulkonäytöt​

inBliss ulkoratkaisut toimivat kohteen modernina käyntikorttina ja opastavat vierailijat perille. Ne jatkavat samaa tyylikästä toteutusta muiden inBliss-näyttöjen kanssa. Rakenteet ovat minimalistisia ja ohuita ja silti sään ja ilkivallan kestäviä. Myös ulkonäytöissä on käytettävissä valmis mallisto sekä kohdekohtainen räätälöinti.

inBliss Ravintolanäytöt​

Tilan sisustussuunnitteluun sopiviksi  koteloidut ravintolanäytöt tuovat tilaan haluttua tunnelmaa ja esittävät selkeästi ruokalistat ja -kuvat sekä, hinnat ja erikoisruokavaliot. Ne korvaavat printit ja kyltit myös ruoka-altaiden päällä.

inBliss Kokoustilat

Neuvottelutilojen ratkaisut sisältävät esitys- ja äänitekniikan kokoushuoneisiin ja auditorioihin sekä ovenpielinäytöt ja aulojen koontinäytöt. Myös neuvottelutilojen näytöt voidaan kehystää sisustukseen sopiviksi. Langaton tekniikka ja elämys- tai yritysesittelysisällöt esitysten välillä viimeistelevät huolitellun kokonaisuuden.

inBliss Frame kehystys/kotelointi

Haluamme peittää kaiken tekniikan ja tuoda näytöt osaksi sisustusta. Siksi inBliss näytöt kehystetään Suomessa ja USA:ssa patentoidulla inBliss Frame™ -kehyksellä, joka pidentää näytön käyttöikää, korostaa sisältöä ja integroi sen ympäröivään tilaan. 

Kirjastot, museot, myymälät, showroomit…

inBliss ratkaisut erilaisissa esittelytiloissa tarjoavat elämyksiä, digitaalisia lavastuksia ja upeita tunnelmia silloinkin kun tiloilta halutaan poikkeuksellista näyttävyyttä. Kokonaisratkaisu voi kattaa kaiken laitteista ja ohjelmistoista video- ja äänisisältöihin.

Haluatko kuulla lisää?