inBliss Hissinäytöt​

Tekninen osaaminen​

Hissi on aina poikkeuksellinen ja vaativa ympäristö. inBliss on hissinäyttö-ratkaisujen edelläkävijä. Vuosien tekninen tuotekehitys sekä yhteistyö mm. KONEen kanssa takaavat turvalliset, varmat ja tyylikkäät av-ratkaisut hisseihin.
Kuvassa: Ilmarisen pääkonttori

Kokonaisratkaisu

Hoidamme tarvittaessa ihan kaiken suunnittelusta sennukseen ja ylläpitoon. inBliss kokonaisratkaisussa on mukana näyttö ja äänentoisto, rakenteet ja kehykset, turvalasi, sisältö ja ohjelmisto sen hallintaan. 
Kuvassa: IBM:n pääkonttoti

Laaja mallisto

Mallistossamme on paljon valmiita ratkaisuja, mm. eri kokoiset näytöt koteloituina hissin seinälle, turvalasin taakse upotetut koko seinän ratkaisut, ohuet, kevyet ja väririkkaat Oled-näytöt, heijastavat magic mirror -näyttöratkaisut sekä omat ratkaisu lasihisseihin.
Kuvassa: Kauppakeskus Myyrmanni 

Kustomointi

inBliss HIssinäyttöratkaisut on mahdollista asentaa kaikkien hissivalmistajien sekä uusiin että uudiestettaviin hisseihin. Moni hissi on yksilöllinen ja vaatii yksilöllisen näyttöratkaisun. Silloin teemme juuri kohteeseen sopivan räätälöidyn suunnitelman.
Visuaalinen ja tekninen toteutus tehdään aina kuhunkin hissiin sopivaksi niin, että näyttö integroituu osaksi hissin sisustusta, eikä tekniikkaa jää näkyville.
inBliss Hissinäyttö

Pieniin ja suuriin tiloihin

inBliss Hissinäyttömalliston suurin ratkaisu peittää kaikki hissin seinät. Joskus käytettävissä on vain kapea alue. Silloin kehystämme yhden tai useamman 10″ näytön tuomaan digitaalisen opastamisen ahtaaseenkin tilaan. 
Kuvassa: Intermezzo BP

Hissi-integraatio

Oma ohjelmiston kehitystiimimme tekee rajapintoja eri järjestelmien välille. Myös hissitoimintoon voidaan integroitua. Kuvan hissin liikettä on hidastettu ja näytöllä esitetään virtuaali-ikkunan omaisesti videolla nousemista ylös ja alas tullessa laskeutumista alas. Todellisuudessa hissimatka on vain kaksi kerrosta, vaikka se tuntuu pilvenpiirtäjän huipulle nousemiselta.
Kuvassa: SRV Redi Living Lab
Workery

Monipuolinen sisältö

Hissi on erinomainen ympäristö monipuoliselle tunnelma-, info- tai markkinointisisällölle, joka vaihtuu ajastetusti, liiketunnistimella tai  kosketusnäytöllä.
Kuvassa: Workery BP, Tripla

Sisällönhallinta

Sisältöä hallitaan itse helposta selainkäyttöliittymästä, johon voi kuulua myös muut kohteen näytöt. Tarvittaessa ylläpitopalvelumme on myös aina apunasi. 
Työpaja
IMG_4510

Tunnelmia

Tarjontaamme kuuluu myös laaja arkisto korkeatasoisia 4K-laatuisia, paikallaan kuvattuja tunnelmaelokuvia, jotka luovat tilaan avaruutta ja vaihtuvia tunnelmia virtuaali-ikkunan tyyliin.

Haluatko kuulla lisää?

Työpaja_ovenpieli_2