Palvelut

inBliss Elevator

Kohdekohtainen räätälöinti

Valmis inBliss mallisto sisältää markkinoiden kattavimman mallivalikoiman valmiita näyttötuotteita ja sovelluksia kiinteistöihin.
Silloin kun tarvitaan yksilöllisiä ratkaisuja erityisiin kohteisiin, räätälöimme juuri halutunlaisen inBliss-kokonaisuuden.

Kokonaisratkaisu

inBliss järjestelmä hoitaa kiinteistössä kaiken näyttävistä näyttöratkaisuista päivittyvään opastukseen, varauksiin ja automaattisiin toimintoihin.  
Valmiit sisällöt tuovat tiloihin upeita vaihtuvia tunnelmia ja kaikkea tarvittavaa  infoa. Kaikkia kohteen näyttöjen ja applikaatioiden sisältöjä hallitaan yhteisessä inBliss-käyttöliittymässä selaimessa.    
inBliss Solution
Neste_iB

Huolto ja ylläpito

inBliss Huolto tunnetaan hyvästä ja nopeasta palvelustaan, jossa kohteen huoltovastuulliset henkilöt tuntevat koko järjestelmän perusteellisesti.
Huolto- ja ylläpito kattaa aina sekä laitteiden että järjestelmän kokoonpanon ja sisällönhallinnan.

Rahoitus

inBliss järjestelmä voidaan hankkia yritykselle sopivimmalla tavalla, suoraan ostona tai rahoitettuna halutun pituisella leasing-sopimuksella.

Toimitusehdot

Yleiset inBliss-toimitusehdot kaikkiin inBliss järjestelmän digitaalisen sisustamisen, näyttöratkaisujen opastamisen ja tila- ja vierailuhallinnan ratkaisujen hankintaan hakintaan.

GDPR

Tietosuojakäytännössä kerrotaan, miten inBliss käyttää henkilötietoja ja varmistaa, että niitä käsitellään tietosuoja-asetuksen ja henkilötietosuojalainsäädännön mukaisesti.

inBliss Elevator

Haluatko kuulla lisää?