inBliss Hissinäytöt

inBliss Hissinäytöt

Tekninen osaaminen

Hissi on aina poikkeuksellinen ja vaativa ympäristö. inBliss on hissinäyttö-ratkaisujen edelläkävijä. Vuosien tekninen tuotekehitys sekä yhteistyö mm. KONEen kanssa takaavat turvalliset, varmat ja tyylikkäät av-ratkaisut hisseihin.

Kokonaisratkaisu

Hoidamme tarvittaessa ihan kaiken suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon. inBliss kokonaisratkaisussa on mukana näyttö ja äänentoisto, rakenteet ja kehykset, turvalasi, sisältö ja ohjelmisto sen hallintaan. 

Laaja mallisto

Mallistossamme on paljon valmiita ratkaisuja, mm. eri kokoiset näytöt koteloituina hissin seinälle, turvalasin taakse upotetut koko seinän ratkaisut, ohuet, kevyet ja väririkkaat Oled-näytöt, heijastavat magic mirror -näyttöratkaisut sekä omat ratkaisut lasihisseihin.

Kustomointi

inBliss HIssinäyttöratkaisut on mahdollista asentaa kaikkien hissivalmistajien sekä uusiin että uudiestettaviin hisseihin. Moni hissi on yksilöllinen ja vaatii yksilöllisen näyttöratkaisun. Silloin teemme juuri kohteeseen sopivan räätälöidyn suunnitelman ja toteutuksen. 

Pieniin ja suuriin tiloihin

inBliss Hissinäyttömalliston suurin ratkaisu peittää kaikki hissin seinät. Joskus käytettävissä on vain kapea alue. Silloin kehystämme yhden tai useamman 10″ näytön tuomaan digitaalisen opastamisen ahtaaseenkin tilaan. 

Hissi-integraatio

Oma ohjelmistokehitystiimimme tekee rajapintoja eri järjestelmien välille. Myös hissitoimintoon voidaan integroitua. Esimerkiksi näytöllä voidaan esittää illuusion luovaa videota noususta 30. kerrokseen todellisuudessa nousun ollessa vain pari kerrosta.

Monipuolinen sisältö

Hissi on erinomainen ympäristö monipuoliselle tunnelma-, info- tai markkinointisisällölle, joka vaihtuu ajastetusti, liiketunnistimella tai  kosketusnäytöllä.

Sisällönhallinta

Sisältöä hallitaan itse helposta selainkäyttöliittymästä, johon voi kuulua myös muut kohteen näytöt. Tarvittaessa ylläpitopalvelumme on myös aina apunasi. 

Tunnelmia

Tarjontaamme kuuluu myös laaja arkisto korkeatasoisia 4K-laatuisia, paikallaan kuvattuja tunnelmaelokuvia, jotka luovat tilaan avaruutta ja vaihtuvia tunnelmia virtuaali-ikkunan tyyliin.