Yritys

Yritysesittely

inBliss Oy on vuonna 2009 perustettu suomalainen järjestelmä- ja näyttöratkaisuihin keskittyvä yritys. Asiantuntija-, palvelu- ja ohjelmistoyritys tarjoaa markkinoiden edistyneimmän, monipuolisimman ja käyttäjäystävällisimmän smart building-järjestelmän, jonka All in one -ratkaisu yhdistää tilojen, vierailujen ja esityssisältöjen modernin ja automaattisen hallinnan kustomoituihin näyttöratkaisuihin kaikissa tiloissa.  Yrityksen helppokäyttöinen inBliss järjestelmä soveltuu aina yhden tilan ratkaisusta koko kiinteistön tai usean kohteen asiakkuuden hallintaan.
inBliss-tuotteet tuovat tiloihin toimivuutta, opastusta ja informaatiota sekä uudenlaisia elämyksiä  ja tunnelmia tyylikkäinä kokonaisratkaisuina. inBliss erottuu tyylikkyydellä, helppokäyttöisyydellä ja monipuolisuudella.
Yrityksen kasvuvauhti jatkuu voimakkaana. Tänä päivänä inBliss-järjestelmä on käytössä mm. usean Suomen suurimman yrityksen pääkonttorissa ja yli puolessa pääkaupunkiseudun business parkeista sekä museoissa, kirjastoissa, kauppakeskuksissa, myymälöissä ja ravintoloissa. Lisäksi inBliss on mm. KONEen sertifioitu hissinäyttöratkaisujen toimittaja.
Näyttöjen ja applikaatioiden valmiissa sisältöpaketissa on kattavasti kaikki tarvittavat vaihtoehdot ja mahdollisuudet opastuksesta ja tiedotteista tunnelmaelokuviin. 
Oma ohjelmistokehitystiimi takaa edullisen ja joustavan räätälöidyn palvelun ja avoin, uuden sukupolven ohjelmistokoodi helpon integroinnin ulkopuolisiinkin lähteisiin. 
Laiteteknologia koostuu suurimpien kansainvälisten tuottajien luotettavista, teollisen standardin mukaisista komponenteista ja laitteista, joiden tekniikka peitetään patentoidulla inBliss Frame-kehyksellä sisustukseen sopivasti.

Kotimainen edelläkävijä

inBliss-palvelut ja tuotteet tunnetaan korkeasta laadusta ja niillä on alan korkein kotimaisuusaste.
Yritys on panostanut voimakkaasti tuotekehitykseen. Oman järjestelmän kehitystiimi mahdollistaa räätälöinnin vaativimpiinkin kohteisiin.
inBliss-tuotteet parantavat tilojen näyttävyyttä ja turvallisuutta, lisäävät viihtyisyyttä ja tuovat kustannussäästöjä toiminnallisuuksien yhdistämisellä, automatisoinnilla, henkilöstökulusäästöillä ja elinkaarikustannusten vähentämisellä.
Kattavaan tarjontaan kuuluu mm. teollisen standardin mukaiset näytöt ja tietokoneet sekä monipuoliset sisältökokonaisuudet, omat Suomessa ja USAssa patentoidut kehysratkaisut valmiista mallistosta tai täysin räätälöidysti, helppokäyttöiset ja monipuoliset inBliss Tilavaraus– ja Monitila– ja Vierailijajärjestelmät sekä mobiiliapplikaatiot ja automatisoidut sensoripohjaiset IoT-ympäristöt.

Kirsi Astrén

CEO
Founding Partner

etunimi.sukunimi@inbliss.fi
+358 40 589 5771

Timo Koivisto

COB
Founding Partner

etunimi.sukunimi@inbliss.fi

Niklas Nummelin

Head of Project Management and Maintenance, Partner

etunimi.sukunimi@inbliss.fi
+358 45 787 67967

Jere Astrén

COO, Partner

etunimi.sukunimi@inbliss.fi
+358 40 585 6773

Jeremias Rannisto

Sale Director
etunimi.sukunimi@inbliss.fi
+358 50 512 0824

Juliaana Astrén

Brand Manager
etunimi.sukunimi@inbliss.fi
+358 40 844 9295

Riki Markkanen

Sales Coordinator
etunimi.sukunimi@inbliss.fi

Evan Biette

Strategy Consultant at inBliss USA

etunimi.sukunimi@inbliss.fi

Daniel Kalhor

Structural Designer
etunimi.sukunimi@inbliss.fi

Arttu Jalonen

System Development
etunimi.sukunimi@inbliss.fi

Jarkko Niemi

System Development
etunimi.sukunimi@inbliss.fi

Ota yhteyttä myyntiin

Aviapolis_1

Help Desk

support@inbliss.fi

Puhelin 045 787 679 67 (arkisin klo 9 – 17)
WhatsApp 045 787 679 67 (arkisin 9 – 17) 

Laskutus

inBliss Oy Ltd
Y-tunnus: 2261869-6
Suosimme verkkolaskutusta.
Verkkolaskuosoite / OVT-tunnus: 003722618696
Verkkolaskuoperaattorimme: OP-Pohjola-ryhmä
Operaattorin välittäjän tunnus: OKOYFIHH
Laskut voi lähettää myös sähköpostitse: tilitoimisto@bicolla.fi
Paperilaskut:
inBliss Oy c/o Bicolla Oy
Mannerheimintie 156 LH
00270 Helsinki