inBliss kokonaisratkaisu

inBliss järjestelmä
Joustava ja modulaarinen  inBliss järjestelmä soveltuu aina yhden aulan infokeskuksesta koko kiinteistön tai jopa monitoimintaisen multiparkin kokonaisjärjestelmäksi.
Pilvipohjainen järjestelmä voi sisältää päivittyvän opastamisen, varaukset, infon ja mainonnan, tunnelmasisällön sekä erilaiset haku- ja esittelytoiminnot. Kaikkia kohteen näyttöjen ja applikaatioiden sisältöjä hallitaan samassa helppokäyttöisessä käyttöliittymässä selaimessa.  
Huomioimme aina asiakaskohtaiset tarpeet yksilöllisesti ja suunnittelemme kohdekohtaisia visuaalisesti näyttäviä digitaalisia kokonaisratkaisuja, joiden avulla voidaan parantaa tilojen toimivuutta ja viihtyisyyttä, lisätä tiedonkulkua sekä parantaa tilahallintaa ja turvallisuutta.
InBliss palvelumalli ja kokonaisratkaisut tuovat yrityksille kustannussäästöjä vähentämällä henkilöstö- ja elinkaarikustannuksia. Tuotteilla ja palveluilla on markkinoiden korkein kotimaisuusaste ja pitkäaikainen jopa 5 vuoden tuotetakuu.

Kaikki tarpeet samassa järjestelmässä

Meclu
Digitaaliset tilaratkaisut uusien ja uudistettavien kohteiden opastamiseen, vierailu- ja tilahallintaan, varauksiin, tiedottamiseen, markkinointiin ja elämyksiin.
Helpolla sisällönhallinnalla luodaan, päivitetään ja aikataulutetaan näyttöjen sisältöjä aina tarpeiden mukaan
HTC_infokeskus_1
Kaiken kokoiset inBliss-näyttöratkaisut sisustukseen sopivilla inBliss Frame-kehyksillä ja monipuolisilla sisältötoiminnoilla sopivat mm. auloihin, hisseihin, kokoustiloihin, auditorioihin ja ravintoloihin sekä ulkotiloihin.
Tarjoamme kohteeseen aina parhaan mahdollisen teollisen standardin mukaisen ja pitkäikäisen laitteiston sekä joustavan ja käyttäjäystävällisen ohjelmiston

Asiakaskohtaiset ratkaisut

Vapaasti seisova
Suunnittelemme parhaan mahdollisen ratkaisun palvelemaan liiketoiminnallisia tavoitteita, käyttäjämukavuutta ja huomiota herättävää asiakaskokemusta. 
Valmiit inBliss-tuotteet ja mallistot sisältävät nopeasti ja luotettavasti toimitettavat ratkaisut kaikkiin kiinteistön perustarpeisiin. 
iB_301013-26-Edit
Konseptisuunnittelu ja kohdekohtainen räätälöinti mahdollistavat toimitukset myös yksilöllisiin suunnitelmiin ja vaativiin kohteisiin.
Skaalautuvaa ja pitkän käyttöiän omaavaa inBliss-ratkaisua voidaan laajentaa ja päivittää kohteen kehittyessä ja tavoitteiden ja toimintojen muuttuessa. 

Helppo käyttöönotto ja joustava ylläpito​

IBM_hissi_1
inBliss tunnetaan asiantuntevista asentajista sekä omasta huolto- ja ylläpitotiimistä. Suoritamme laitteiden ja sisältöjen asennuksen käyttövalmiiksi kohteen tarpeiden mukaan.
IBM_hissi_4
Tarjoamme aina kohteeseen sopivan huolto- ja ylläpitosopimuksen. Oma paikallinen ja luotettava tiimimme huolehtii proaktiivisesti ylläpidosta. Sama Help Desk on aina apuna myös sisältökysymyksissä.  
Aviapolis_1

Haluatko kuulla lisää?