Mobiiliapplikaatiot​

K21_appi
inBliss Kiinteistö App
Selkeä ja helppo sovellus on kehitetty suuriin tai monen käyttäjän rakennuksiin. Se mahdollistaa  vaivattoman ja reaaliaikaisen viestinnän kaikille kiinteistön käyttäjille. Moderni ja ketterä mobiilisovellus kulkee aina mukana ja korvaa monta raskasta järjestelmät extranetistä vikailmoitusjärjestelmään ja seinäprintteihin. Siitä hyötyvät erityisesti: vuokralaisyritykset, ravintolat ja muut palvelut, huoltoyhtiö- ja tiimi sekä kiinteistöjohto. 
Työpaja_appi-2
inBliss Tilavaraus App
Tilojen nopea varaaminen ja peruuttaminen onnistuu parhaiten omalla mobiilisovelluksella. Tilavaraus Appia käytettäessä päivittyy synkronissa koko rakennuksen inBliss Tilavaraus -järjestelmä.
Sisältöjen päivittäminen
inBliss Applikaatioiden sisällön päivittäminen on helppoa suoraan selaimen inBliss järjestelmästä. 
Sisältö toimii itsenäisesti tai synkronissa inBliss-infonäyttöjen kanssa, jolloin tiedot päivittyvät automaattisesti samalla kertaa  esim. rakennuksen ulko-, aula- ja hissinäytöille sekä applikaatioon. 
Perussisältöjä ovat yritykset, yhteystiedot, kiinteistöinfo, rakennuksen ilmoituskanava, vikailmoitukset, palautteet, ravintolan menut ja hinnastot ja kaikki varaukset.
inBliss Tilavaraus App
Varauksia tehdään usein muualla kuin työpöydän äärellä. Siksi kehitimme niille oman appikaation. Sen avulla  tilan tai muiden resurssien varaaminen ja vapauttaminen onnistuu muutamalla klikkauksella mistä vain. Pelkistimme sisällön kaikkein olennaisimpaan:
  • Helppo kalenterinäkymä varattaviin tiloihin
  • Näkymä kaikkiin  omiin varauksiin
  • Luottamuksellisuusvalinta, jolloin ovenpielinäytöissä ja auloissa ei näy varausken aihetta 
Aviapolis_5

Haluatko kuulla lisää?