inBliss Digital Signage

- Infonäyttöjärjestelmä

inBliss Digital Signage

- Infonäyttöjärjestelmä

Joustava pilvipalvelu

Joustava pilvipalvelu

inBliss on koko kiinteistön  järjestelmä, jossa infoa päivitetään ja hallitaan selaimen helposta käyttöliittymästä pilvipalveluna.

 

Sisältö päivittyy inBliss Cloud-pilviympäristössä  automaattisesti kaikille näytöille sisällä, hisseissä ja ulkona sekä mobiili applikaatioihin, ovenpieli- ja opasnäyttöihin. 

TYYLI ON TÄRKEÄÄ

Meidän mielestämme informaatio on olennaista, mutta sen esittämisen pitää olla tyylikästä ja modernia ja siihen voidaan liittää upeita elämyksiä ja tunnelia.

 

inBliss tunnetaan kaiken infon kattavista upeista eri kokoisista ja mallisista  aulanäytöistä, jotka kehystetään patentoidulla sisustukseen sopivalla inBliss Frame -ratkaisulla. 

 

Myös sisältö esitetään aina tyylikkäästi ja kiinteistön ilmeen mukaisesti. 

Neste_iB

Kaiken kattava sisältö

Kohteeseen voi valita sisällöt yli 20 valmiista vaihtoehdosta.   Totuttujen sisältöjen lisäksi käytettävänä on laaja arkisto tunnelmallisia elämys- ja maisemaelokuvia.

 

Käyttöliittymä on helppo ja selkeä, koska siinä näkyy vain kulloinkin käytössä olevat toiminnot.

 

Koko palvelu on inBliss Cloud -pilvessä ja kiinteistön tarpeiden muuttuessa voidaan sisältöjen ominaisuuksia päivittää helposti. 

inBliss Opasnäytöt

inBliss Opasnäytöt korvaavat kalliin ja hankalan printtiopastuksen. Ne jakavat infoa ja opastusta kiinteistöjen seinillä ja hisseissä sekä siirrettävinä jalallisina malleina lattioilla ja pöydillä.

 

Niillä voidaan esittää kerroslistoja, reittejä, akuuttiviestejä, räätälöityä opastusta ym.

 

Myös opasnäyttöjä  hallitaan samasta käyttöliittymästä selaimessa ja niiden käyttötarkoituksia voidaan myös muuttaa. 

Näyttökuva 2020-8-8 kello 18.54.18
Derby_MG_4035

Haluatko kuulla lisää?