NCC kohentaa brändiä räätälöidyllä inBliss Appilla

We Landin räätälöity inBliss Mobiiliappi helpottaa toimintoja, korvaa kalliita ja monimutkaisia järjestelmiä, nostaa hulppean NCC:n lippulaivakohteen brändiä ja tukee avointa yhteisöllisyyttä.

Mielestämme järjestelmäratkaisun tulee tehdä käyttäjien elämästä helpompaa, samalla mahdollistaen kiinteistön kaiken potentiaalin hyödyntämisen. 

inBliss Mobiiliapplikaatio

Puhelimessa kulkeva helppo ja tyylikäs apuväline

inBliss ratkaisut otetaan käyttöön kohteen tarpeen mukaan. We Landissa inBliss järjestelmät vastaavat tilojen varauksista, vierailijoiden hallinnasta ja sisäisestä viestinnästä tavoittaen myös etätyöläiset helposti.

 

Järjestelmän toimintoja käytetään helpolla ja selkeällä selainkäyttöliittymällä sekä We Landille räätälöidyllä inBliss Mobiiliappilla. inBliss Mobiiliappin toiminnot ja visuaalisuus räätälöidään aina kohteen tarpeen ja brändin mukaan. Appi on integroitu Aimo Parkin sovellukseen, eli We Landissa myös parkkihallien käyttö on tehty mahdollisimman näppäräksi.

 

Kysy lisää markkinoiden helpoimmasta tavasta hallita kiinteistön toimintoja:

Tilavaraukset

inBliss Mobiiliappi on markkinoiden helpoin varausjärjestelmä. Tarkastelet tilojen varaustilanteen reaaliajassa ja tulevaisuudessa, varaat tilan käyttöösi parilla klikkauksella ja näet omat varauksesi selkeästi ja helposti. Voidaan ottaa käyttöön myös muiden resurssien, kuten yhteiskäyttöauton varauksille.

Vierailijoiden hallinta

Vierailijahallintajärjestelmä on rakennuksen tyylikäs käyntikortti, joka parantaa vierailijakokemusta ja nostaa kiinteistön arvoa, säästää kiinteistön kustannuksia ja henkilöresursseja toimintojen automatisoinnilla ja tekee arjesta helpompaa.

Sisäinen viestintä

Mobiiliappi tukee yhteisöllisyyttä ja tavoittaa myös etätyöläiset helposti. Ilmoituskanavalla voit jättää ilmoituksia ja seurata niitä, näet tiedotteet esimerkiksi hissin epäkunnosta ja korvaavasta reitistä, lumien aurauksista tai muista muutoksista sekä jätät viestejä Charlielle, We Landin omalle Concierge-palvelulle, joka hoitaa asioita työntekijöiden puolesta. 

Kaikki kiinteistöä koskeva info

Kaikki tieto on helposti saatavilla taskussasi ravintoloiden ruokalistoista yhteystietoihin ja tiedotteisiin.

We Land
We Land on hulppea Ruoholahteen rakentuva NCC:n lippulaivakohde / Kuva: welandruoholahti.fi

Vastaa