Integraatiot

Esimerkkejä integraatioista inBliss järjestelmässä

Esimerkkejä integraatioista inBliss järjestelmässä

Näyttökuva 2020-8-9 kello 20.24.09

Kalenteri

Intgraatio inBliss Tilavarauksen ja Outlook Exhangen välillä mahdollistaa tilojen ja tarjoilujen varauksen yhdellä kertaa samasta näkymästä. 

K21_ruoka_4

Ruokalistat

Monissa auloissa inBliss Infokeskuksissa ja ravintolanäytöissä näkyvät päivän menut tulevat automaattisesti järjestelmään toisesta lähteestä, jolloin niitä ei tarvitse erikseen kirjoittaa inBliss järjestelmän puolella. 

Derby_MG

Talotekniikka

inBliss Infonäytöltä esitettävä aurinkoenergian- ja vedenkulutuksen info saadaan suoraan talotekniikasta. 

Itseilmoittautuminen

Kulunvalvonta

Vierailija saa inBliss Vierailijajärjestelmästä pinkoodin, jonka avulla pääsee  hissillä oikeaan kerokseen ja siellä lukitusta ovesta oikeaan tilaan vierailun ajan. 

IMG_5306

Sensorit

Sensorit lähettävät inBliss järjestelmään tietoa esim. läsnäolosta ja ilmanlaadusta kokoushuoneissa, ovien kulkijamääristä ja käsipaperien käyttöasteesta. Samalla tieto kulkee vihreää tai punaista esittäviin merkkivaloihin ja ovenpielinäyttöihin. 

Työpaja

Ajankohtainen info

Kymmenet inBliss infonäytöt esittävät rajapintojen kautta ajankohtaista tilannetta säästä, uutisista ja viereisten lähiliikenteen kulkuneuvojen aikatauluista.

multipark-laitteet

Integraatio on inBliss järjestelmän sekä toisen  järjestelmän välille rakennettu rajapintojen välinen automaattinen halutun informaation siirto, joka mahdollistaa joustavasti eri ominaisuuksien liittämisen samaan käyttöympäristöön.

 

Valmiit rajapintamme ovat käytettävissä pienillä kohdekohtaisilla muokkauksilla.

 

Kun otat meihin yhteyttä, kehitystiimimme tutkii uusien rajapintojen toteuttamisen tapauskohtaisesti. 

Haluatko kuulla lisää?