Uusi inBliss Videosoitto App säästää aulan resursseja

Kehittämämme inBiss Videosoitto mobiiliapplikaatio mahdollistaa aulahenkilöstölle joustavamman työnkuvan säästäen asiakkaidemme resursseja. Asiakkaamme omistamaan Intermezzo Business Parkin miehittämättömään aulaan tarvittiin ratkaisu vieraiden vastaanottoa varten. Aulaan asennettiin kamerallinen inBliss Infokeskus, joka mahdollistaa yritysvieraiden ilmoittautumisen sekä videosoitot miehitettyyn aulaan. Uudella applikaatiolla aulahenkilö pystyy, sijainnistaan riippumatta, vastaanottamaan vieraita kätevästi etäyhteydellä.

Uudella Videosoitto Mobiili Appilla parannetaan palvelua ja säästetään kustannuksia:

  • Vierailijat saavat aina halutessaan henkilökohtaista apua 
  • Yksi aulahenkilö riittää, ollessaan nyt tavoitettavissa myös liikkuessaan
  • Mahdollistetaan aulojen tai kakkossisääntulojen toimivuus jopa ilman henkilöstöä
Vierailijahallinta mobiiliapp

Intermezzo Business Parkin ratkaisu

Intermezzo yhdistyy lasisella sillalla Säteri 6 business parkiin. Rakennusten moinpuolinen ja moderni palvelukonsepti on yhteisessä käytössä. inBliss Videosoitto appi ratkaisee vieraiden vastaanoton haasteet tuoden merkittäviä säästöjä kiinteistön aulahenkilökuluihin tinkimättä asiakaspalvelun laadusta vierailijan saapuessaan business parkiin.

 

inBliss on toteuttanut Intermezzo Business Parkin kokonaisuuteen kattavan järjestelmän tilojen ja vierailujen hallintaan sekä teknisesti edistykselliset ja sisustukseen sopivasti inBliss Frame-koteloidut näytöt mm. ulkoalueelle, aulatiloihin, hisseihin, neuvotteluhuoneisiin ja niiden ovenpieliin sekä ravintoloihin. 

 

Tilaaja Juhola on suomalaisten sijoituskiinteistöjen laadukkaita varainhoito- ja johtamispalveluja yli 25 vuoden kokemuksella tuottava yritys, joka on luottanut jo vuosien ajan merkittävien business parkien av- ja järjestelmärakaisujen kokonaistoimitukset inBlissille. 

Intermezzo Business Park

inBliss järjestelmän ominaisuudet

inBliss on kokonaan kotimainen, markkinoiden monipuolisin järjestelmä kiinteistöjen tilojen, vierailujen ja infonäyttöjen hallintaan. Pilvipalveluna toimivaa  järjestelmää hallitaan helpolla selainkäyttöliittymällä ja inBilss Help Desk on aina apuna. Tutustu kaikkiin inBliss järjestelmän ominaisuuksiin täällä

 

Kysy lisää uudesta inBiss videosoitto apista tai pyydä tarjous kuukausihinnalle kiinteistönne yksilöllisiin tarpeisiin.

Vastaa