Tilavarausjärjestelmän valinta – mitä ottaa huomioon?

Tilavarausjärjestelmä toimii apuna resursseja säästäen ja automatisoiden toimintoja monipuolisesti esimerkiksi business parkeissa, kaiken kokoisissa toimistokohteissa ja muissa erilaisissa kiinteistöissä. 

 

Tässä suunnitteluinsinöörimme kuusi vinkkiä mitä ottaa huomioon tilavarausjärjestelmää valitessa.

Helppokäyttöisyys

Kansainvälisen laajan asiakasselvityksen mukaan yritysjohtajien tärkeimpänä pitämä tilavarausjärjestelmän ominaisuus on helppokäyttöisyys. 

 

Käyttäjäystävällisyyttä huomioidessa kannattaa miettiä, kuinka selkeää ja intuitiivista järjestelmän käyttö on. Valinnassa tulee ottaa huomioon, kuinka tilavarausjärjestelmä palvelee käyttäjäänsä – helpottaako se käyttäjiensä arkea ja säästää heidän resursseja?

 

Me olemme kehittäneet inBliss Space järjestelmän käyttöliittymän helppokäyttöisyys edellä. Ja vieläkin näppärämmän inBliss Mobiiliappin kulkemaan jokaisen kiinteistön käyttäjän puhelimessa.

Monipuoliset ominaisuudet

On tärkeää, että yksi järjestelmä tekee kaiken tarvittavan, kuten mm. tilojen varaukset etukäteen tai ad hocina lennosta, tilojen varausasasteen tarkastelu ja tilojen käytön analytiikan automaattinen kerääminen.

 

Järjestelmän ominaisuudet voivat kuitenkin olla tilavarauksen toimintojakin monipuolisemmat. Esimerkiksi inBliss Space järjestelmään voi liittää catering-tarjoilut tai yhteiskäytössä olevan auton varaukset. 

Palvelun laatu

Palvelun korkea laatu tekee arjesta helpompaa ja mukavampaa. Järjestelmäratkaisun hankinta pitää sisällään monta vaihetta suunnittelusta toimitukseen, asennukseen, käyttöönottoon ja käyttökoulutukseen. Ja myöhemmissä vaiheissa palvelun laatu näkyy paikallisena ja ketteränä huolto- ja ylläpitopalveluna sekä koulutus- ja Help Desk-palveluina. Meille luotettavuus on kunniakysymys, ja palvelun laatu onkin yksi niistä asioista, joista kotimainen inBliss tunnetaan.

Joustavuus, muokattavuus ja integraatiomahdollisuudet

Kun järjestelmä on ketterästi päivitettävissä, se on aina muuttuviin tarpeisiin vastaava moderni ratkaisu pitkällä elinkaarella, mikä tarkoittaa myös kustannustehokasta ratkaisua. 

 

Suomen suurimmat asiakkaat ja alan tarjouskilpailutukset painottavat järjestelmää valittaessa aina valmiiden monipuolisten ominaisuuksien lisäksi räätälöintimahdollisuutta asiakkaan omiin tarpeisiin sekä valmiita integraatioita ja integrointimahdollisuutta muihin järjestelmiin.

 

inBliss Space on oman tuotekehityksemme tulos, joten oma järjestelmäkehitystiimimme tuntee koodin läpikotaisin. Mahdolliset muokkaukset onnistuvat näppärästi, toisin kuin alihankintaketjujen kautta tuotetuissa järjestelmissä.

 

Ketterä in-house -kehitetty järjestelmä antaa tilaa myös integraatiomahdohdollisuuksille, jolloin samaan järjestelmään voidaan yhdistää entistäkin monipuolisemmin kiinteistön käytössä tarvittavia toimintoja. inBliss Space tilavarausjärjestelmään on integroitu mm. iLOQ lukitusjärjestelmä ja Outlook-kalenteri. Räätälöidyt asiakaskohtaiset ratkaisut ja integraatiot ovat erityisosaamistamme.

Tilavarausjärjestelmän näyttöratkaisut ja muut laitteet

Järjestelmät vaativat tuetut käyttöalustat, eli laitteet joilla järjestelmää käytetään ja esitetään. Meidän mielestämme kokonaisratkaisu on paras vaihtoehto. inBliss toimittaa järjestelmätuotteiden lisäksi esimerkiksi ovenpielinäytöt ja infonäytöt sekä muut tilavarausjärjestelmän laitteet, kuten IoT-läsnäolosensorit ja vapaa/varattu -merkkivalot. Suunnitteluinsinöörimme auttaa ratkaisemaan parhaan mahdollisen kokonaisuuden jokaiseen kohteeseen. 

 

Tiedot varaustilanteista päivittyvät automaattisesti inBliss Space järjestelmästä halutuille näytöille. inBliss Ad Hoc ovenpielinäytöiltä voidaan myös varata tai vapauttaa tila yhdellä klikkauksella.

 

Näyttöratkaisumme voidaan kehystää minimalistisen tyylikkäällä inBliss Frame® kehystyksellä, jolla laite integroidaan tilan sisustukseen. Kehys myös suojaa näyttöä pidentäen sen käyttöikää. Näyttö- ja player-laitteemme edustavat kansainvälisiä alan johtavia valmistajia vuosien takuulla.

Tietoturva ja henkilötietojen käsittelyn käytännöt

Tilavarausjärjestelmän valinnassa tulee ottaa huomioon ratkaisun tarjoajan tietoturvakäytännöt, eli kuinka henkilötietojasi käytetään ja kuinka voit varmistua oikeuksiesi toteutumisesta. Henkilötietoja tulee käsitellä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen ja muun soveltuvan henkilötietosuojasäädännön mukaisesti.

Muut inBliss ratkaisut

inBliss Space on yksi järjestelmätuotteistamme. Tilavarusjärjestelmän lisäksi järjestelmäratkaisuihimme kuuluu inBliss Host, joka vastaa vierailijoiden hallinnasta, inBliss Digital Signage, joka hoitaa infonäyttöjen sisällönhallinnan sekä inBliss Mobiiliappit, joilla näiden kaikkien käyttö on entistäkin vaivattomampaa. Järjestelmän lisäksi inBliss laiteratkaisut kattavat monipuolisesti näyttöratkaisut sekä muut päätelaitteet järjestelmäratkaisuillemme.

 

Ota yhteyttä ja ratkaisemme parhaan mahdollisen kokonaisuuden juuri teidän tarpeeseen!

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Mikko

    Pisteet inBlissille mahtavasta palvelukokemuksesta sekä luotettavasti pelittävästä järjestelmästä!

    1. Juliaana Astren

      Moikka Mikko! Kiitos kommentista ja palautteesta. Rentoa viikonloppua teille!

Vastaa